Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayan aracın önce seyir halindeki motosiklete, daha sonra da park halindeki otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Müftü Mahallesi Atatürk Bulvarı Ofis yolu üzerinde meydana geldi. Ofis caddesinde devriye gezen trafik ekipleri 67 DZ 745 plakalı otomobile 'dur' ihtarı çekti. İkaza uymayarak şehir merkezine doğru kaçmaya çalışan sürücü, önce motosiklete daha sonra da park halindeki 67 SD 216 plakalı araca çarparak devirdi. Çarpmanın etkisi ile içinde 4 kişinin bulunduğu 67 DZ 745 plakalı otomobil hurdaya döndü. sürücü Fatih Kayacan (20) ile Kadir Kayacan (33) yaralandı. Araçta bulunan Umut Kartaltepe (20) ve Ekrem Yorulmaz (20) kazadan yara almadan kurtuldu. Fatih Kayacan'ın çarptığı 67 LA 765 plakalı motosikletin sürücüsü Engin Sevim (26) ve Tuğberk Gür'de (26) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Fatih Karacan'ın daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetinin alındığı ve ehliyetsiz araç kullandığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim