Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
Anneler ne yiğitler doğurdu... işte o yiğitler ülkesi için can veriyor. Elleri ayakları öpülesi şehit annelerine bu şeref yeter!
Allah kor gibi yanan yüreklere ferahlık versin. Aynı annelerin doğurduğu, ülkeyi idare edecek dünyayı bu milletin düşmanlarına dar edecek siyaset ilmi diplomasi ve binlerce yıllık devlet millet geleneklerini ruh ve benliklerine işleyen o yiğitlerin elleri ayakları zincirlidir. Türkiye bu zincirlerin sancılarını yaşıyor.
Adeta çağın demokratik itaat ve biat esaslı köle düzeni cemaatle ülkeye vahim bir kaza yaptırdı. Kör dimağlar, kiralık beyinler ihanete ortak oldu.Türkiye'de tankların üstüne çıkan millet evlatları için siyasette zincirler vardır.
İşte o özgür irade, siyasi partilerde bir kişinin ya da "padişahım çok yaşa" diyen takımların, el etek öpen, cekete tutunan yağcı yalaka takımı sayesinde, ülke geleceği ipotek altına alınmıştır.
Bu durum, iktidar-muhalefet ilişkierinde ve parti içi ilişkilerde tam bir kòle düzenini çağrıştırıyor. Bu düzen sadece Afrika ülkelerinde ve Asyanın yeni devletlerinde var olan çağ dışı, gayri milli antidemokratik haksız hukuksuz bir düzendir.
İşte bu düzen bastırılmış, aşagılık kompleksine kapılmış, ruh sağlığı bozuk toplumun marazlı sağlığı üzerinden her türlü sosyal ve siyasal hastalık üreten darbe iklimini, totaliter yönetim anlayışını milli manevi değerler ile maskeleyen iki yüzlü anlayıştır.
Aslında Müslüman Türk milletinin her değeri ve doğu toplumlarının geleneksel değerleri demokrasinin gelişmesine, insan iradesine, hürriyetlere ve temel insan haklarına en fazla referans olacak potansiyele sahiptir. Bu konuda mübalağasız siyasi ve ideolojik ömrümüz bu haksız hukuksuz uygulamara hançer yaralarına uğramış örnekler ile doludur.
Allahı bir bildiğim gibi biliyor ve inanıyorum ki, bize destek verilip elimize ayağımıza prangalar vurulmsaydı, İstanbul ve Türkiye MHP damgası ile geleceğe farklı bakardı.
Elim buna mani olanların iki cihanda yakasında olmakla birlikte, samimi Ülküdaşlarım fedakar ve vefakar insanlarımız önünde saygı ve hürmetle eğiliyorum. Müthiş bir saygı görüyoruz bu saygı ilgi takdir bize yeter!
Koltukları sadece millet ve millet davası için istemiştim .Bu dava için evlatlarımız en azından bizsiz büyüdü!

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim