Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Teşebbüstü..: Darbe, cemaat, intihar, üst akıl ilh… Adına ne dersiniz ya da hangi paradigmayı sığdırmaya çalışırsınız; bilemiyorum. Tek gerçek var; ülkenin bütün kurumlarıyla paçavraya çevrildiği, un ufak edildiği... En büyük darbe TSK’ya vurulmuştur. Kürtçü alçaklarla kan-ter mücadele ettiğimiz şu vasatta... Ne kadar acı değil mi? Hele bir de Türk Milliyetçisiyseniz… Ruh halinizi düşünün. Devlet, millet, vatan diyenlerin ahvalini, manzara karşısındaki kahrını…
Ak Parti Fetö'ye kuluçkalık yapıp kasığında beslerken, şimdi günahından arınacağına mı inanıyor?!. Öbür iktidarlar da desteklemişmiş, haydi ordan; bırakın şu işleri. Bırakın kapı, baca bastırma işlerini. Devleti iğfal edenler sizlersiniz!
Haberhergün.com köşemizde biteviye izaha çalıştık. Devri iktidar ve ona eklemlenen her nevi yapı ülkenin temeline dinamik koymaktadır, diye avaz verdik… Ama malum bizler ırkçı, faşist, kafatasçılarız ya!..
Hatırlayın; Asri Karaaslan Beğ’in cemaate “Alçak” deyü seslenişini, infialini... Bu haber sitesini takip edenler hakkını teslim etmeliler. En doğru ve geniş yelpazeli Türk Milliyetçiliği orijinli beyin fırtınalarının koptuğu yerdir, Haberhergün.com… Ülkücünün aklı ve sezgisi burada vücut buldu; o sebep yiğidin hakkı teslim edilsin!
Ergenekon davasıyla ininden çıkan bu soysuzların evveli cürmünü gözardı eden iktidar cücüklerine söylüyorum: Ak Parti isimli gafil şebekesi, siz de en az FETÖ kadar SUÇLUSUNUZ! Biz suçunuzu ne unutacağız ne de unutturacağız!
Fethullahçı terör örgütünün Alman istihbaratının gözetiminde Necip Hablemitoğlu’nu katlettiğini biliyorduk. Köstebek kitabını yazdıktan sonra hayat hakkı tanımadılar. Temas etmeliyim. Yazık ki Hablemitoğlu dibine kadar Türkçü-Ülkücü olduğu halde, MHP camiası hiç sahip çıkmadı ve olayın üstüne gitmedi, gidemedi...
Fethullah Gülen isimli soysuzun Alparslan Türkeş’den nefret ettiğini de biliyorduk. MHP’lilere tezgâhlanan kaset şantajının Fethullahçı istihbarat polisleri maharetinde yapıldığını biliyorduk. Muhsin Yazıcıoğlu’nun MHP’yi bölme operasyonun önü ya da ardılı yine Fethullahçılardı; biliyorduk!.. Velhasıl kelam Türk Ülkücüleri neyin ne olduğunu bittabi biliyordu. Yalnız Ülkücüler mi? Herkes.. evet ama herkes biliyordu; ancak susulmaya da devem edildi…
Şimdi 15 Temmuz ve sonrası yaşananlardan bir destan üretilmeye çalışılıyor. 15 Temmuz ila sonrası hakkında vurgulayacağım tek konu var. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu devlet umuru ve gösterdiği irade... Ne derseniz deyin.. sevmeyin, buğzedin; ama adamın hakkını namusluca verin! Devlet Bahçeli başarılı bir politikacı olmaya bilir; fakat yine ispatladı ki Türkiye’nin yegane aksakallı, devlet adamıdır.
31 Ekim 1918’de “dank” eden vahim gerçekle 15 Temmuz’da yaşadığımız gerçeğin ortak noktası tektir: Vatanı işgal! Yeniden kuvay-ı milliye yaşıyoruz. İşgalin metot ve sofistike formu değişse de ardında sübuta eren akıl aynıdır.
Ülkücünün hal okumasını “hamaset” addeden aptallar güruhu.. gördünüz mü hakikat neymiş? Türk vatanı ve Türklük nasıl bir cendereye hapsolunurmuş, gördünüz mü?.. Yazdıklarımıza, konuştuklarımıza “Serv paranoyası” diyerek “nanik” yapan kuş beyinliler; gördünüz mü?
Gelen felaketin ayak seslerini işittiğimizde MHP’nin iktidar ortağı olmasını istemiş ve arzulamıştık. O sebep MHP hükümet ortağı olmalı dediğimizde arkadaşların tenkitine dahi uğradık… MHP’nin sahibi olduğu akıl ve öğreti ile bu oyunlar pek tabii bozulabilirdi; ama olmadı!
15 Temmuz bir daha gösterdi ki; ne liberal soysuzluk ne de İslamcılık suretine girmiş balon ümmetçilik çaredir. Memleketi selametle yol alabilir hale getirecek olan dava Türk Milliyetçiliğidir. Tek yol Türkçülük ve Türk Milliyetçiliği!..
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! 


Editör: TE Bilisim