Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 99 Depreminde yıkılan o bölgeleri Refah partisi ve O dilinizden hiç düşürmediğiniz Özalın vurguncuları ile birlikte siz yönettiniz.Şu anda bile o bölgeleri yönetenlerin bir çoğu partinizin milletvekili veya yöneticisi.


Kendi yandaşlarınıza rant sağlamak için,ceplerini doldurtmak için inşaatı bitmiş binaların çatılarını açarak kaçak katlar attırdınız. Dere yataklarını,parkları,bahçeleri, yeşil alanları imara açtınız Onunla da yetinmeyip meclis kararıyla kat yüksekliklerini arttırdınız. O ,yandaşlarınızı zengin etmek için yaptırdığınız binalar milletin başına yıkıldı. Canlar gitti,ocaklar söndü
Nice çocuklar babasız anasız,Analar evlatsız kaldı. Siz ortadan kayboldunuz Sizin pisliklerinizi bu işte hiç suçu günahı olmayan MHP ile DSP kaldırdı. Çünkü siz beceriksizsiniz, siz öngörüsüz,siz riyakarsınız,siz vurguncusunuz. Sadece talan zamanı ortada varsınız,gülümsüyerek milleti soymak için. Daha dün yandaşlarınıza yaptırdığınız Erzurum da ki Kayak pisti çöktü..! Devletin zararı 100 milyon lira
Verdinizmi hesabını….? Van depreminde döneminizde yaptırdığınız okul çöktü…! Verdinizmi hesabını…? Miletin dişinden tırnağından arttırarak verdiği 20 milyar dolar Deprem vergisinide yandaşlarınıza peşkeş çektiniz…!!! Verdinizmi hesabını…?
Atın… Atın nasılsa meydan boş. Nasılsa bu söylediklerinizi ağzınıza tıkan yok. Amma bu böyle gitmez gün gelir hesabı sorulur hiç merak etmeyin.
İnş. Müh. Halim KÜÇÜKALİ
Editör: TE Bilisim