Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Aylık kahvaltılı istişare toplantılarına her kesimden konuk davet ederek üyeleri ile bir araya gelen 2023 Lider Ülke Türkiye Platformu “2015 Seçimlerinde MHP ve çalışmaları” konulu toplantıya MHP Genel başkan yardımcısı Atila Kaya’yı konuk etti.
2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE PLATFORMU GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR

MHP Genel başkan yardımcısı Atila Kaya”2023 Lider Ülke Türkiye Platformu gerçek anlamda çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Genç ülke sevdalısı arkadaşlarımızın bu gayretli ve uzun yıllar geçmesine rağmen verimli çalışmalarını gördüğümde çok memnun olduğumu ifade etmem gerekir” dedi.

MHP İKTİDARA GELSİN YETER DİYENLERE MHP’Yİ İYİ ANLATMAK GEREK

Atilla Kaya “Toplumda şunu bazen görmekteyiz. MHP vatan hainlerine karşı mecliste olmalı. Tamam olmalıda tek başına iktidar olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Yani bizim konusunda uzman bir çok arkadaşımız var. Bu ülkeyi yönetebilecek kadrolarımız var. Bunları iyi anlatmak gerekiyor” sözlerini ifade etti.

MEDYADA ÇOK YER ALMAMIZ VE EKRANLARA ÇIKMAMIZ GEREK

Kaya” Ben her zaman söylüyorum. Medyada çok yer almamız gerek. Ekranlara çıkmamız gerek. Bizim vatandaşlarımıza sesimizi duyurmamızın tek yolu bu. Yorulmuş ve bitkin bir durumda iktidar var. İnsanlara kendimizi iyi ifade edip oy istememiz lazım” dedi.

2023 PLATFORMU ÜYESİ VE TÜM MİLLETVEKİLİ A.ADAYLARINA BAŞARILAR

2023 Lider Ülke Türkiye Platformu üyelerinden milletvekili A.Adayı olan genç kardeşlerimize ve tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim diyen MHP Genel başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Atila Kaya “Önemli olan MHP’yi hep birlikte iktidar yapmamız” dedi.

2023 Lider Ülke Türkiye Platformu başkanı Av. Uğur Tarhan tarafından katılımlarından dolayı plaket takdim edildiği program topluca çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. 




Editör: TE Bilisim