Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Siyaset tarihçileri;

Seçim kazanma üzerine sayın Erdoğan'ı;

Kongre kazanma ve kritik süreçlerin en kilit insanı olarak Devlet Bahçeli’yi;

Müzmin derdine derman bulamayan, rakiplerine hep geri pasları İle kalesinde hep gol görüp mağlup olan CHP'yi, 

Muhalefet ihtiyacını har vurup harman savuran, biriken enerjiyi toprağa gömen, siyaseti mevcutların mecrasına mahkum eden, yeni siyasal arayışlara kapıları kapatan, daha önceki yeni denemelerinden farklı olmayan olarak İYİ Parti'yi yazacaktır. Ayrıca tarihçiler 24 Haziran'ın notu olarak yeni kurtarıcı İYİ Parti modeline millet yeterince itibar etmedi diye yazacaktır!

Şartlar ne kadar zor olsa da, zor şartlar büyük zaferler çıkarır... buna çözüm üretemeyen siyasi zaten tasfiye olur.

Ülkücüler için varlık ve beka ile iktifa edilen, kilit rol İle teselli bulunan, öğretileri kitap sayfalarında kalan ve dava adamları için zihinlerin iştigal konusu hayallerin ve Turan sevdasının karşılıksız yanık türküsü olarak Türk milletinin hafızasında yaşamaya devam edecektir. Belki kader bizi böyle bir rolle görevlendirdi. Koltuk ve ikbal başkalarının olsun, bize hayallerimizin ufku yeter; ama bir gün mutlaka kan, can ve oyumuz dışında Ülkücüler mutlaka mutfağa, sokağa, sessiz yığınların derdine derman üretecek; şifa reçetelerini hayata geçirecektir.

Evet Ülkücüler bu seçimde siyasetin en gözde destekçi kesimi oldu. Herkes onları konuştu. 50 60 milletvekilinin çok ötesinde milyonların umudu olarak bugünkü siyasal başarılarını darda, zorda, varlık ya da bekada değil; şehitlerin ve Başbuğun partisi olarak en büyük partisi olma onurunu arzu ettiler. Bu suç mu? günah mı?.. ama bunada şükür; biz asla nalıncı keseri gibi kendine yontan rolde olmayacak; siyasetin tüm doğrularını kompleksiz doğrumuz olarak kabul edeceğiz. Yanlışların karşısında olmayı inanç ideal ve sevdalarımızın gereği sayıyoruz!

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim