Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Ağrı'lı minik halterci Remzi Alptekin, Minikler Türkiye Halter şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Halter Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyetleri programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonaya 88 erkek ve 23 bayan olmak üzere toplam 111 sporcu katıldı. 3 gün süren yarışmalara Ağrı'dan 6 sporcu katılım sağladı. Antrenör Mehmet Ekelik nezaretinde şampiyonaya katılan minik halterci Remiz Alptekin silkmede 30, koparmada 20 ve toplamda da 208 puan alarak Türkiye ikincisi oldu.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak, minik halterciyi ve antrenörü Mehmet Ekelik'i makamında kabul ederek tebrik etti. İl Müdür vekili Budak, yaptığı açıklamaad, "Ben Remzi'yi sürekli çalışmalarında takip ediyordum. Böyle bir başarıya imza atacağına yürekten inanıyordum. Sporcumuzu ve antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim." dedi.

Minik halterci Remzi Alptekin ise yaptığı açıklamada, "Türkiye 2.'si olduğum için çok mutluyum. Çalışmalarımızda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekilimiz Cemil Budak'a ve antrenörüm Mehmet hocaya çok teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilisim