Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Sabri Şenel'in bu yazısı iki nedenle çok önemli...

Öncelikle bu oyunun çok önceden öngörülmesi hususu önemli... ABD Büyükelçisi Güneydoğu'da hala elini kolunu sallayarak gezip, Kürtlerle gizli pazarlıklar yapıyordu. Örneğin Gaziantep'te Amerikan ajanları aynı görevle dolaşırken kaza yapıyorlar ama "her nedense" soruşturma yapılamıyordu.

İkinci neden, ondan daha da önemli...

Bu yazıların yazıldığı tarihlerde gözleri iktidarın her yanlışına kapalı AK Troller tarafından "abartma" deniliyordu. Efendilerinin(!) icraatları kıyasıya savunuluyordu. Sabri Şenel ve onun gibi yazarlar uyardıkça, "bizi birbirimize düşürmek mi istiyorsunuz? deniliyordu. 

O günden bugüne 4 yıl geçti.. biz, burnumuzun dibinde başımıza bu çorapları ören Amerikalılara neler vermedik ki? "Uçak satacağız size" dediler... "hay hay!" dedik.. Neredeyse her dediklerini eksiksiz yerine getirdik. Sabri Şenel'in o zaman "terör örgütü" dediği PYD'nin elebaşı Salih Müslim'i o tarihten çok sonra Ankara'da devlet misafiri olarak ağırlamadık mı?

İşte bunları yapanları uyaranlara da "BOZGUNCU" diyen iktidar yalakaları vardı... Herkes her şeyi unutabilir ama hafızalarımız bize bunları yazdığımız için çemkiren yalakaları unutturmaz.

4 sene önce yazılmış yazı, en çok bundan önemli

İşte 21.10.2014 tarihli o yazı...


"ABD BÜYÜK KÜRDİSTAN'I SİLAHLANDIRIYOR! O SİLAHLAR TÜRK ASKERLERİNİ VURACAK!

ABD, AB, İsrail, PKK, PYD ve Barzani eliyle Hatay'a Enerji taşıma koridoru açılıyor. Kobaniye peşmerge askeri isteyen ABD ve kanlı ortakları, Türkiye'den asker istemiyor. 

Türkiye yıllarca ABD nin PKK ya yaptığı yardımları konuştu. Havadan çekiç güç tarafından atılan silah ve yardımlarını görüp, esrarengiz cinayetlere kurban giden, komutanlar ve kamu görevlileri hala sırdır.

Bu ölüm olayları hakkında basında yer alan ve yazılan kitaplardaki sorular cevaplarını bekliyor.

Güneydoğu' sundada ajanların cirit attığı Türkiye Cumhuriyeti devleti bölgede hep kaybetmeye mecbur ve mahkum edilmiştir. Türkiye'nin bölgedeki kırmızı çizgileri kaybolmuş, morarmış ve Türk askerinin başına çuval geçirilmiştir. Türk milleti ve devletinin onuru ile oynanmıştır.

ABD büyük elçisinin çok yakın zamanda HDP ilçe binalarını ve Diyarbakır belediyesini ziyaret etmesinin sebebi nedir? Bunun hesabını soran çıkmış mıdır? Kanlı katillerin temsilcileri ile elma armut satışı mı yapmak istemiştir? Türkiye'nin ABD konsolosluk görevlileri benzer maksatlarla o ülkede faaliyet gösterse ona ne yapılır? Herhalde en kısa zamanda sınır dışı edilir. Bağımsız devlet olma,ülke ve millet onuru bunu gerektirmez mi?

Türkiye bu tavrı gösterecek yöneticilerden niçin yoksundur? İşte Türkiye'nin temel sıkıntısı bu yöneticilerden yoksun olmasıdır. Bu hassasiyetleri olan yönetim ülke idaresine gelmediği müddetçe burnumuz sürtülmeye ve daha çok aşağılanmaya mecburuz.

PKK uzantısı PYD'ye verilen silahlar yarın Türk askerine yönelmeyecek midir? PKK silahlarını yıllarca kimlerden almıştır.Siz hala barış süreci hayal ve hezeyanları ile başınızı kuma gömüp, Öcalan yalanları ile oyalanın ülke felaketin eşiğine gelmiştir.

Çünkü orada kurulan denklemde Türkiye ve Türk milleti yoktur.İhanet çemberi daralıyor.Kurulmak istenen büyük Kürdistan ve tamamlanan parçalarıdır.
AKP PKK ile oyalanıp Öcalan himmet lütuf ve yardımı ile ülkeyi karanlığa sürüklüyor.Türkiye şeytanın bile aklına gelmeyecek şeytan üçgenine alınmıştır.

Sabri Şenel, Haberalp, 21.10.2014"




Editör: TE Bilisim