Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 AKP iktidarı 7 haziranda 7 şiddetinde siyasal bir depremle sandığa gömülecek bu dönem kapanacaktır.

Aksi takdirde 6-7 ekim kalkışması gibi kanlı katillerin şovları ile Allah korusun ülke karanlık günler yaşayacaktır. AKP de başbakan yardımcısı Bülent Arınç'la başlayan polemik yaşanan öncü depremdir. Her ömrün ve her faninin mutlaka bir sonu vardır.Fanilerin kurduğu sosyal ve siyasal yapılarında mutlaka bir sonu vardır.

İktidarlar asla ebedi olamazlar ebedi olmak sadece Allah'a ve onun emirlerine uyanlar içindir. Daha önce at üstünden düşen eski başbakan ile er geç bu sahnenin yaşanacağı mesajı verilmiştir.Ama bu mesaj pişkinliğe verilerek makam hırsı dahada artarak hayatın her alanını kasıp kavurmuştur.

Seçim değil sanki siyasal cellat gibi önlerine geleni nerede ise politik lince tabi tutmuşlardır. Evrenin ve evrenin galibi biziz gurur ve kibri ile haksız insafsız merhametsiz seçim yarışları ile seçim almayı böbürlenerek anlatmışlardır.

Asıl deprem 7 haziranda yaşanacaktır enerji birikimi iktidarı milletin sırtından atacaktır. AKP iktidarı ANAP DSP ve DYP gibi baraj sorunu yaşayarak siyasi ömrünü tamamlayacaktır. Siyaset kendi mecrasına dönerek, olağanüstü dönem ve ilişkilerin arızi siyasal projeleri ömrünü tamamlayacaktır.

Arık bu dönem için ısrar etmek ülkeye çok daha pahalıya mal olmadan tek kişilik yönetim ısrarı ve dönemi acilen kapanmak zorundadır. İstikrar için iktidar sürsün diyenler istikrarsızlığın baş sorumlusu haline gelmişlerdir. Ülke istikrarı için artık bu iktidardan kurtulmalıdır yolun sonu görünmüştür.

Bu ülkenin insanları yandaş medyanın propaganda bombardımanından kurtulup sisleri dağıtarak gerçeklerle yüzleşmeye başlamak zorundadır. Tek kişilik akıl ve icazetli, kısmi akıl ile ülke artık çak fazla ayakta kalamaz. Acı gerçekleri kabul ederek bu kör aşk kendini sağduyuya terk etmek zorundadır.

Evet AKP bu seçimde barajın altında kalacak ve bu dönem kapanacaktır. Gözün aydın Türkiye! dayan Türkiye az kaldı kurtulacaksın! Hiç kimse bu necip Türk milletinden ve onun iradesinden büyük değildir.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim