BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 ABD'li bir heyetin MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu ile bir araya geldiği iddia edildi.

7 Haziran seçimlerinin ardından Koalisyonla ilgili tartışmalar, kulis haberleri, dedikodu ve yalan haberlerin yanı sıra Sosyal Medya’da AKP memurlarının kıyafet değiştirerek yaptıkları çalışmalar bir hayli kafa karışıklığına neden oluyor.

AKP Medyasında son çıkan haberlerden birisi de MHP’lilerin ABD heyetiyle görüştüğüyle ilgili. ABD yetkilileri MHP Yetkililerine sormuş: "Koalisyona hazır mısınız?" ABD yetkilileri bu şekilde nabız yoklamış.

Yeni Şafak'ın gündeme getirdiği haberde, ABD heyetinin MHP'li Zühal Topçu ile görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıktığı MHP'nin bir başka genel başkan yardımcısı Tuğrul Türkeş ile de biraraya geldiği belirtiliyor.

Yeni şafak bir taraftan AKP-MHP koalisyonu zorlarken diğer taraftan MHP’yi Amerika destekli bir parti konumuna getirmeyi de ihmal etmiyor.

ABD yetkilileriyle MHP'lilerin görüşmesinin ayrıntılarının ortaya çıktığı belirtilen haberde herhangi bir ayrıntının bulunmaması ve bunun manşetten verilmeside manidar bulundu.

Editör: TE Bilisim