Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Amerika'nın verdiği ödülü kabul etmeyerek örnek davranış gösteren Yarbayımız gibi, askerimizin başına çuval geçiren PKK(PYD) hamiligi yapan sahtekar, çakal conilere bozkurtça tepki koymayanlar... dünyanın neresinde olursanız olun elinizden hangi imkan var da ortaya koymuyorsanız şehitler sizden mahşerde davacı olacaktır.

ABD ye yaptığının alcakca namussuzca şerefsizce ikiyüzlü sahtekarlık olduğunu anlatıp, bu ülkeye güvenilmeyeceği algısı için psikolojik hareketi örgütlemek icra etmek kadar yapılacak önemli bir sey yoktur.

Mailler yağsın, ortak açıklamalar yagsın. ABD basın kuruluşlarına ilanlar verilsin; diplomasi seferberligi başlatılsın; İncirlik kapatılsın... bunu yapamazsak bu namus şeref yoksunu alçaklar ülkemizi bölecektir.

Haydi kardeşim ABD"nin maskesini indirelim suratına carpalım!

ABD'ye uyan sempati ile bakan herkes, siyasi ve ideolojik metres olan herkes bedeline katlanır.

Bu ahlaksızlıgi yapanlar er geç bedel ödeyecektir. O güç yerle bir olacak inşallah kirletilen namuslar katledilen bebeklerin ahı nice zalimleri tahttan indirir yaşayıp göreceğiz.

ABD'YE KARŞI İKTİDAR KADAR MUHALEFET DE
 TEPKİLERİ ORGANİZE ETMEK ZORUNDADIR!

ABD'nin terör örgütlerini himayeye almasına tepkileri organize etmek, iktidar kadar muhalefetin de görevidir. Milletin evlatları şehit oluyor; tüyü bitmemiş yetimin parası ile alınan milletvekuli maaşları ne için alınıyor?

ABD'ye gidin; Avrupaya gidin... bütün iletisim kanallarını diplomasiyi harekete geçirmek siyaset kurumunun görevi değil midir? Liderlerin agzına bakarak milletvekili olmak kolay.. Millet kan ve can veriyor!

Sabri Şenel



Editör: TE Bilisim