Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 2015 genel seçimlerine sayılı günler kala heyecan dorukta. Seçim anketleri ve partileri oy oranları merak konusu oldu. MHP lideri Bahçeli, AK Parti'nin yaptığı araştırmaya dayanarak ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı.
MHP'nin Yozgat mitingini takip eden Habertürk gazetesi yazarı Ruşen Çakır, miting sonrası sohbet ettiği Bahçeli'nin açıklamalarını bugün köşesine taşıdı:

AK PARTİ'DEKİ MHP'Lİ SEÇMEN

"(...)AKP'nin kamuoyu araştırmaları 4 atlı arabadır. 3 at Beşir Atalay'a aittir. Biri dışarıdan Atalay'ın üstünü örtmek için yapılmış olandır. Kovboy filmlerinde veya Fransız filmlerinde görürsünüz 4 atlı, haşmetli bir şey. Onların yaptığı araştırmalarda MHP'ye oy vermiş kitle, AKP'nin aldığı oyların yüzde 8'i kadardır. MHP'nin değil, AKP'nin aldığı oyların yüzde 8'i. Bunlarda zaman zaman dönüşler, yeni kayışlar oluyor. Bunların bir kısmı Türkiye'deki gelişen olayları okumaya bağlı. Veya başka şahsi faktörlere bağlı."

Bahçeli AK Parti'nin oy kaybettiğini de ileri sürdü ve bunu şöyle gerekçelendirdi: "Birincisi seçmenin çözüm sürecini tam anlayamamış olması. AKP'li de HDP'li de izah edemiyor. İkincisi ise 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk olayıdır. Bu konu da çözüm gibi muallakta kalmıştır. 'Montaj mıdır kumpas mıdır gerçek midir ayakkabı kutusu mu var başka kasalar mı var', çok etkilidir. Bu gidişat memleket için bir kurtuluştur."

Editör: TE Bilisim