Adana il Tekilatı'ndan sonra K.Maraş il yönetimi de  istifa etti...

AKP Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Metin Doğan "Eğer kademe başkanı değişirse yönetimin de yeniden oluşturulması yönünde politik duruşu söz konusu. Bu siyasi ilke gereği Kahramanmaraş il yönetimi de asil ve yedekleriyle beraber istifa etmiştir.” dedi.

Parti genel merkezince alınan karar doğrultusunda yönetimin istifa ettiğini bildiren Doğan,“Kademe başkanının istifa ettiği il ve ilçelerde rutin uygulama şeklinde yeni başkan görevlendirildiğinde yönetiminde istifası alınmakta ve yeni yönetim kurulmaktadır. Bazı haber sitelerinde Kahramanmaraş teşkilatının tamamen istifa ettiği ve bunun bir tepki şeklinde olduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bizim parti genel merkezimizin uygulaması gereği eğer kademe başkanı değişirse yönetimin de yeniden oluşturulması yönünde politik duruşu söz konusu. Bu siyasi ilke gereği Kahramanmaraş il yönetimi de asil ve yedekleriyle beraber istifa etmiştir.” dedi.

Parti yönetiminin bir hafta içerisinde netleşeceğini kaydeden Doğan, yeni yönetim çalışmalarında büyük oranda mevcut kişilerden istifade edileceğini, istifaların bir tepki yada farklı bir anlamda yorumlanmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

AKP eski İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Başbakan Erdoğan tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanmasından sonra, bu göreve başkan yardımcısı Mehmet Akif Kahveci getirilmiş, Kahveci de üç gün sonra belediye meclis üyeliği için il başkanlığını geçici olarak Mehmet Eken’e bırakmıştı.

Eken de başkanlık görevini genel merkez tarafından atanan İl Genel Meclis Üyesi ve Kahramanmaraş Barosu Başkanı Avukat Metin Doğan’a devretmişti.

Editör: TE Bilisim