YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
GENEL YAYIN YÖNETMENİ SABRİ ŞENEL'İN YAZISI 

''AKP milletvekilleri bu yaz boyunca fırsat buldukça çoğu yerde kamu görevlilerini de baskı altına alarak MHP'ye akla hayale gelmedik iftira karalama ve itibarsızlaştırma operasyonu yapıyorlar. Bunlardan birisi AKP milletvekili Ahmet Gündoğdu skandal suçlama ile Gümüşhane'de yayla şenliklerini AKP şovuna çevirip "Türk faşizmini yendik sıra Kürt faşizmindedir" diye Türk milletinin şahsında MHP ve Ülkücülere kin iftira ve ateş püskürmüştür.

Bu konudaki haberi daha önce HaberAlp Haber sitesinden yayınladık. Şimdi bir başka AKP milletvekili Aydın Ünal dün twitterden MHP ve genel başkan Devlet Bahçeli'ye terbiye edep sınırlarını aşan iğrenç aşağılık ifadeler kullanmıştır. MHP bütün söylem ve eylemlerini mertçe adilce ortaya koyan ilkeli asil şerefli bir duruşun adıdır.

Hiç kimseye iftira edecek kadar aşağılaşan insanlara camiia müsaade etmez. Tüm siyasal tasarruflarımız siyaset yargı ve millet denetimine tabidir. MHP'de imtiyaz yoktur ruhban sınıfına benzer korumaya alınan yoktur. Kendilerini imtiyazlı gören bu imtiyazı dini kurumlarla insafsız merhametsiz biçimde kullanıp oraları arka bahçe yapanlar buna devletin tüm imkanlarını da ilave ederek seçim kazanıyor.

Devleti ve adını vermekten ısrarla kaçtıkları millet imkanlarını babalarının çiftliği gibi tepe tepe kullanarak fiskos ve mahalle kocakarıları gibi sağda solda Ülkücülere saldırıyorlar. Seçilmelerini bir kişinin iki dudağına bırakarak o iradeye adeta teslim olan eleştiremeyen kendi akıllarını ve ikballerini nerede ise o siyasi otoriteye bırakarak dünyada ülkemize özgü çağın yeni totaliter eğilimini millet iradesi diye takdim ediyorlar. Dolayısı ile erken seçim hesabı yapan tek adama yalakalık yağcılık ölçüleri kaçınca o iğrenç siyaset dili MHP ve Ülkücülere yöneliyor.

Peygamberi bile eleştiren ashabı mübarek değerlerimizi siyasetin koltuk malzemesi haline getirenler elinde şahısları eleştirememenin adını Muhafazakarlık koyarak utanç verici, çağın yeni siyasi köle düzeni'ni kurdular. Bu düzen yıkılacak ülkenin insanları mutlaka özgürleşecektir. Bu dönemin hesabı mutlaka sorulacaktır. Kul sormazsa Allah mutlaka soracaktır. Ama oraya kalmadan biriken enerji bütün yıkılmaz iktidar ve güç putlarını yıkacak hakkın iktidarı kurulacak yalakalar hesap verecektir. Yeniden milletvekili derdine düşmenin adını Ülkücülere dili ile pislik atmak olanların o dilini uygun yerlerine sokma konusunda rüştünü ispat etmiş sosyal maliyeti dünyada en yüksek siyasal ve ideolojik hareket Ülkücü Milliyetçi Harekettir.''


Editör: TE Bilisim