Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas Beldesi Akp il Teşkilatı toplu şekilde istifa etti. Başkan İsmail Sungur, son zamanlarda partinin ekseninden kaydığını, teşkilat olarak istedikleri ismin belediye başkanlığına aday gösterilmemesinin de istifada rol oynadığını söyledi.

Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas Belde Teşkilatı toplu şekilde istifa etti. Geçtiğimiz hafta ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından ilk tepki Deliilyas beldesinde yaşandı. Başkan İsmail Sungur ve yönetim kurulu üyeleri toplu şekilde istifa etti.

İsmail Sungur, yaptığı açıklamada, kendi adayları Ali Deniz’in aday gösterilmemesi üzerine istifa ettiklerini söyledi. Sungur, beldede yıllardır parti içinde bulunan Ali Deniz ile BBP kökenli Mehmet Tek’in belde belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu kaydetti. Kendilerine sorulmadan dar alanda yapılan bir anket sonucuyla Mehmet Tek’in aday gösterildiğini söyleyen İsmail Sungur, bunun üzerine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etmeye karar verdiklerini aktardı. Sungur, istifaları noterden onaylattıklarını ve kargo ile genel merkeze göndereceklerini ifade etti.

Son zamanlarda AK Parti'nin, kuruluş felsefesine aykırı bir şekilde görüntü çizdiğini ve ekseninden kaydığını ifade eden Belde Başkanı İsmail Sungur, cuma günü hep birlikte geniş bir katılımla Saadet Partisi’ne katılacaklarını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim