TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
2009 yerel seçimlerinin Mecidiye beldesi belediye başkan adayı Eser Zafer, “Severek üye olduğumuz, kurduğumuz ve beraber yürüdüğümüz partimizin bayrağını daha yukarılara taşımanın mücadelesini hep beraber verdik. Türkiye’de her kesimi kucakladığını düşündüğümüz AK Parti'nin, Gezi olaylarıyla başlayan ve 17 Aralık soruşturmasıyla devam eden, Sayın Başbakanımız'ın kullanmış olduğu sert üslubu, takınmış olduğu tavır ve davranışı bizleri derinden yaralamıştır.” dedi.

Zafer, şöyle devam etti: "Basında çıkan yolsuzluk iddialarının aydınlatılması gerekirken adalet ve emniyet mensupları üzerinde baskı oluşturulması yolsuzlukların üzerine gidilmemesi, toplumun kutuplaştırılması ve kamplara bölünmesi bizleri endişeye sevk etmektedir. Ayrıca 11 yıldır elde edilen demokratik kazanımlardan hızla uzaklaşılması ve son olarak da milli iradeye kumpas kurup darbe yapma girişiminde bulunan güruhun yapılan özel düzenlemelerle serbest bırakılmasına vesile olunması sonucunda tahliye olanlardan bazılarının yapmış oldukları haddi aşan açıklamalar, partimize olan sevgi ve inancımızı bitirmiş durumdadır.

Bugüne kadar bu dilin ve davranışların sonlandırılması sabırla beklenmiş ve olayların sükunete kavuşması temenni edilmiştir ancak olayların daha da içinden çıkılmaz hale gelmesi ve vicdanları yaralayan durumların ortaya çıkması nedeniyle büyük ümitlerle üyesi olduğumuz AK Parti'nden istifa ettiğimizi duyurmak isteriz."

(CİHAN)

Editör: TE Bilisim