Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 AKP'li Belediye çalışanından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'na şok teklif ! 


AKP'li Sancaktepe Belediyesi'nde çalışan bir kadının attığı tweetler sosyal medyada günün konusu oldu. Olay yayılınca 'Hesap çalındı' dendi. Twitter’da “Meryem Gündoğmuş” adlı kullanıcı, Cumhurbaşkanına eş olmak istediğini belirterek sahabelerin de eşlerini peygambere “ikram ettiğini” iddia etti. Muhafazakar camiadan büyük tepki alan paylaşımı yapan Gündoğmuş’un, AKP’li Sancaktepe Belediyesi çalışanı olduğu öğrenildi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Gündoğmuş’un Twitter hesabının çalındığını iddia ederek, sözlerin ona ait olmadığını ileri sürdü.


Profil bilgisinde Sivas Derneklerinde Kadın Kolları Başkanı olduğunu ve Sancaktepe Belediyesi’nde çalıştığını belirten Meryem Gündoğmuş, Twitter hesabından “Reis-i Cumhurumuz uygun görürse onun zevcesi olabilirim. Sahabe hazretleri de cihat eden Peygamber efendimize zevcelerini ikram etmişlerdir.” diye yazdı. Bu sözlere birçok kişinin tepki göstermesi üzerine ise “Cahil cahil konuşacağınıza açın da biraz kitap okuyun. Sapkınlık olarak nitelediğiniz şey bir nezakettir. İkram diyorum ikram.” açıklamasında bulundu.


PEYGAMBER DE AYNISINI YAPARDI


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın intihar etmek isteyen bir genci ikna ettiğine dair haberlere de değinen Meryem Gündoğmuş, “Reis-i Cumhurumuz dün bir genci köprüde intihardan kurtardı. Hz. Muhammed de olsa aynısını yapardı. Sen ne yüce insansın reisim” ifadelerini kullandı.


AKP’Lİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA: HESABI ÇALINDI


Söz konusu twitter mesajları sosyal medyada çok tartışılınca, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem açıklamalarda bulundu. AKP’li Erdem twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Sancaktepe Belediye personelimiz, Meryem Gündoğmuş hanımefendinin, tivit hesabı bir ay önce çalınmış,kendisine ait olmayan, nahoş sözler yayınlanmaya başladı ve devam ediyor. Ahlaksız yayınlara itibar edilmemesini bilgilerinize sunarım.”


AKP’Lİ BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gündoğmuş’un da aralarında bulunduğu birçok kişiyi kadroya aldığını Twitter hesabından duyurmuştu.

Editör: TE Bilisim