Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 MHP'nin bugünkü çalkantılı durumu sizleri sevindirmesin. Çıkarcı olmayan her dava adamı ile birlikte, Devlet Bey ve şu an ortaya çıkan lider konumundaki önderlerin hangisi başa gelirse gelsin onun etrafında kenetlenip, bu ülkeyi düşürülen tuzaklardan, bölünmeye giden bugünkü halden kurtarmayı Allah'ın izniyle başaracağız.

''ÇIKARCILAR VE FIRILDAKÇILAR ''

Şimdi   arkadaş  benim  için, Hocam  selam verip  geçti, eskiden  öyle değildi  gülerek  yaklaşırdı, sarılırdık, gardaş nasılsın  derdi,daha içtendi, demiş..

Tamam da  bu  hoca,  niye öyle yapmış? Çizginizin olmadığını, adam olmadığınızı anlamış. Çıkarcı olduğunuzu  gözlemlemiş. ANAP  gelmiş  bazıları  oraya  gizli kapaklı yamanmış, koalisyonlar  geldi, bazıları  hemen birilerine  gülücükler dağıtmış. Hemde  eleştiriye  devam  etmiş  bu güruh. MHP  ucundan tutmuş, bizler  kalabalıktan 3. merdivenden ileri gidememişiz, kapıya  ulaşıp da  teşkilattan içeri  girememişiz. 

Şimdi  Akp gelmiş, bazılarınız  tası tarağı toplamışsınız, çıkar peşine koşa koşa, bir yandan da  ihanetinizi örtmek için eleştiri  yapa yapa, şeref ve haysiyetlerinizi de ayak altına alarak her dalda oynayan bu çıkar grupları ile  bir olmuşsunuz. Bir müdürlük, tayin vs. adına  yıllardır birlikte aynı kaderi paylaştığınız arkadaşlarınızı, savaştan kaçan korkaklar gibi terk ettiniz. Çıkarlarınıza  binaen davanızı da, arkadaşlarınızı da sattınız. Eee ben efendim MHP'ye oyumu veriyorum, yalancısınız, çıkarlarınız  nerede ise oradasınız, oraya oy  veriyorsunuz.  Tüküreyim  sizin çıkarlarınıza!  

Şahsen, yıllarca  mücadele ettiğim,  davasına sadık  komünistlerle  oturup  kalkmayı  arzularım da, sizler gibi  fırıldak , adi  menfaatçileri  asla  görmek istemiyorum..

MHP'nin  bugünkü  çalkantılı  durumu  sizleri  sevindirmesin. Çıkarcı olmayan her  dava adamı  ile birlikte, Devlet Bey  ve şu an  ortaya çıkan  lider  konumundaki önderlerin hangisi  başa   gelirse gelsin  onun  etrafında  kenetlenip, bu ülkeyi  düşürülen tuzaklardan, bölünmeye  giden  bugünkü  halden  kurtarmayı  Allah'ın  izniyle  başaracağız. MHP  'nin  söyledikleri  hep doğru  çıktı. İşte  çözüm süreci  denilen  ihanet sürecinin  geldiği  durum  ortada..

Türk Eğitim Sende yıllarca  birlikte olduğunuz arkadaşlarınızı, sadece kendi ikballerinizi düşünerek sattınız. 70-80  kişilik  bir  çıkar  grubu  olan bu yalamaların toplandığı  sözde  sendika  sizler gibiler  sayesinde  bugün  söz sahibi oldu. Yıllardır  bizlerden kaçar oldunuz. 14  yıl  önceki  hayatınız ve mücadeleniz  ne oldu? Bizim gözümüzde  sizin gibiler , menfaat düşkünü, idealizmi bitmiş, fikirlerini, haysiyetlerini  kenara atmış, vatan millet , devlet gailesinden  ve  tüm mukaddeslerinden  soyunmuş, kalelerin burçlarından ayak  altlarına düşmüş  birer ne idiğü  belirsiz  sefil, kemik  yalayıcılarısınız .


Dünya durdukça öyle anılacaksınız.. 
Bizler  aynı  çizgide, aynı yerde, şeref ve haysiyetimizle, Bozkurtça  durmaktayız. Ne  heyet, ne muhtar, ne müdür, ne  vekil, ne  de  herhangi  bir ünvan beklemeden normal  hayatımıza devam  etmekteyiz. Allah'a şükürler olsun, kimselere de muhtaç olmadan, vatan, millet, devlet  sevdalısı, Müslüman Türk  olmanın bilinci ile  mücadelemize de  devam ediyoruz. Milletler var oldukça, dünya durdukça  da  Türk İslam Ülküsü mücadelemiz  devam edecektir. Düşsek de ,kalksak da şerefimizle yolumuza devam edeceğiz. Satılmadık, satılmayacağız, yılmayacağız!                                             

Birilerinin çıkarlarına, fırıldakçılıklarına teslim olup, vicdanlarımızı susturmayacağız.

Saygılarımla...

CEVAT NAS 
Editör: TE Bilisim