BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Büyük şehirde, ilçe belediyelerinde veya genel seçimlerinde MHP den ''Ülkücü kardeşlerim! MHP li kardeşlerim'' diyerek meydanlarda avaz avaz sesi çıktığı kadar bağıranlar dün Üsküdar belediyesi Altunizade kültür merkezi salonunu toplantı için önceden MHP ye vermelerine rağmen skandal ani bir kararla salonu vermekten vazgeçtiler.

Gerçekten utanç verici bu karar niçin verilmiştir? Ülkücüleri her sıkıştığında hatırlayan çaktırmadan genel başkana abuk subuk hakaretler ederek fitne ateşi yakarak sonuç alacaklarını umanların bu sefer maskesi düşmüştür. O salonları tepe tepe kullanan AKP nin seçim irtibat ve arka bahçesi olarak görenler iki yüzlü çifte standart tavırları ile suç üstü yakalanmışlardır.MHP mensupları uzaylı mıdır?

Allah herkesi farklı yaratıyor farklı bakışlar veriyor biz bulunduğumuz pencereden yalan talan ve soygun görüyoruz buna mani olmaya gücünüz yeter mi? Artık yollara düşer sokak sokak adım adım bu rezaleti karartmayı millete anlatırız. Millet vicdanının bu haksızlığı vurgunu soygunu bir gün mutlaka fark edecektir.Kulları kandırmak bir yere kadar ama gerçeklerin güneş gibi doğma mecburiyetinden asla kaçamayacak halka ve hakka hesap vereceksiniz.Aslında bu toplantı salonu iptal edilerek yolsuzluk vurgun hırsızlık iddialarının konuşulması örtülmeye tekrar gizlenmeye çalışılmıştır.Güneş balçıkla sıvanır mı?Ülkücüleri sıkıştıkça hatırlayan seçim döneminde o çok klasik din sömürüsü silahını çekerek muhafazakar oy avcılığı yaparak koltuk kapanların Üsküdar'da maskesi bir kez daha inmiştir.Ne yani konuşmak yasak mı istediğiniz gibi mi konuşacağız?

Sizin demokrasi anlayışınız ancak bu kadar olur.Farklı yaratılma ve demokrasi kendini kantara çekme Fatih'in şehrinde kadı önüne kolunu koyan üstün anlayış tarafınıza hiç uğramamış.Niye kapatma anlattırmama konuşturmama telaşına düştünüz.Siyaset her türlü demokratik meşru eleştiriye tahammüldür.Dünya'nın ülkemizdeki yolsuzluk yolsuzluk,vurgun ve talanı konuştuğu bir ortamda buna mani olmaya asla gücünüz yetmeyecektir.Demokratik hukuk devleti hiç kimsenin basanın çiftliği değildir.O makamlar ve salonlar milletin emanetidir kamu adına siyaset yapan herkese eşit davranmak boynunuzun borcudur.Evrensel değerler adını kullanarak muhafazakar kesimden nemalananlar bir kez daha sınıfta kalmıştır.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim