Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz gün Kırıkkale ve Keskin ziyaretinin ardından aynı gün Kayseri'ye geçerek, Kayseri'de yakın dostları tarafından karşılandı.

 

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

Çakıcının danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi 

 

Alaattin Çakıcı'yı Kayseri ve çevre illerinde çok sayıda kalabalık Çakıcı’nın kaldığı otele gelerek  ziyaret ettiler. Çakıcı ile’de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Kayseri MHP Milletvekili Çakıcı'nın Kaldığı Otelde Ziyaret Etti

 

Kayseri’de dostlarıyla ve ülkücüler ile bir araya gelen Alaattin Çakıcı'yı kaldığı otelde ziyaret eden bir diğer isim de Kayseri MHP Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’du ve Çakıcı ile uzun sohbet etti.  

 

Kırıkkale ve Kayseri’de bir araya gelen Çakıcı'nın yakın dostu eski milletvekili Vahit Kayrıcı,Çakıcı'nın yeğeni Barış Çakıcı,Ankara'dan Selahattin Yılmaz,  İş Adamı Aziz Çevik,Kayserili iş adamı İbrahim Sungur’un yeğenleri ,İş Adamı Zülfükar Gün ile birlikte bir diğer isim de çevre illerden gelen Menderes Kutlu ve arkadaşları gelerek Çakıcı’nın kaldığı otelde ziyaret ettiler. Gün boyu Kayseri'de kalarak dostlarıyla vakit geçiren Çakıcı, aynı gün Kayseri’den ayrılarak Nevşehir Uç Hisar’da yakın dostu Halil Uluer’i ziyaret etti.




Editör: TE Bilisim