Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Bodrum , Milas ve Marmaris'te neler oluyor?
İkide bir sayın muhalefet lideri, ortak ve kurmayları meclis kürsüsünde toplantı ve panellerde sakız gibi ağzına doladığı tank palet fabrikası, yetim hakkı, aş iş konularını gündeme getirerek, batı ve okyanus ötesi üst aklın yönlendirmesi ile doğru olmayan söylemleri sürekli olarak gündeme getirmektedir.
Devletin ve milletin bekasını bir seferlik olsa bile, şaşkınlıkla dahi dilinde sürçüp lisan etmedi.
Milas Belediyesi ile ilgili neden bir araştırma yapmıyor? Hani o namus abidesi, yetim hakkı savunucusu tavrıyla Milas ve çevresinde olanlarla ilgili genel merkez ve il ilçe teşkilatları bir çalışma yapmıyor?
Vatandaşın görevi ülke yönetimindeki çatlaklıkları dile getirmektir.
Sayın devlet büyüklerimizden bir vatandaş olarak isteğim; Bu il ve ilçeleriyle ilgili Chp'nin dile getirtemediği devletimizin sorumlu olduğu yetimin hakkını korumalarını kendilerinden talep ediyorum.
Not: Sayın Muhalefet lideri Cumhur İttifakına saldıracağınıza , yaptıkları %80 milli savunma sanayisini, tüneller otobanlar ülkesi olduğunu, sağlık sektöründe başarılı olduklarını, terörle mücadelede dünyaya kafa tuttuğunu neden dile getirmiyorsun ?

Editör: TE Bilisim