Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Cemaat paralel edebiyatının “cambaza bak cambaza” günah keçisi midir? Paralel yapının çifte standardı olur mu? Terör örgütü ile görüşen alçak ve şerefsiz diyen AKP mensuplarını bu fiili işlemeye mecbur eden sebepleri bu millete izah etmek zorundadır.

Kendi ifadeleri ile bu ''alçak ve şerefsizliğe'' nasıl mecbur edildiklerini, hangi tehdit, baskı ve şantajla bunu yaptıklarını, bu millete izah etmek zorundadırlar. Alman istihbaratı hangi zaafları yakalamıştır? Paralel şikayetleri ile, Alman paraleli ve PKK paraleline ses çıkarmayan, çifte standart uygulayan AKP, yatıp kalkıp cemaat üzerinden paralel saldırısı ile adeta günah çıkarıyor. Ülkeyi Alman istihbarat dinlemesi, PKK terörist paralel yapısı karşısındaki çifte standartla utanç duyulacak hale getirdiler.

Kanunsuzluğun hukuksuzluğun imtiyazlısı olur mu? Almanlar güçlü paralel, PKK ise ABD,AB ve İsrail maşası paralel, onlara ses çıkarmamanın adını barış koy, varsa yoksa paralelle mücadele edebiyatı,bu utancın ötesi yüz karası iki yüzlülük değil midir? Kanunsuzluklar karşısında, terörle ilgili bu terör örgütü imtiyazı,ülke tarihine utancın abidesi olarak geçmiştir.Bu hukuksuzluk çifte standart hafızalara kazınacaktır.

Korkaklığınız, zaaflarınız ülkenin güvenlik ve gelecek sorunu haline gelmiştir. Sınırlarını BOP ve şeytan üçgenin aktörlerinin belirlediği, afra tafra ve dünya lideri beyanları, lider ülke 2023 vizyonu artık insanları aldatma yaldızlı sözlerine dönmüştür. Başkalarının kuyruğunda masaya oturtularak kanlı örgütle yeminle görüşmem demenize rağmen hangi zaafınız sizi bu masaya oturtmuştur. Yoksa yakında Almanlarda çarşı pazara çıkarak ifşaat mı yapacaktır.

Ülkeye yazık etmeyiniz yakamızı bırakınız. Türkiye ABD, AB ve İsrail şeytan üçgeninin bölgedeki Truva atı değildir. İlginç olan taraf,20 gün önce Merkel'in beyanatı "Kürdistan kurulması söz konusu değildir" yönündeki açıklamasından sonra, PKK ya ve peşmergeye S4 füzeleri ve mühimmat verme, kararı alması çok manidardır. 5 yıldır dinleyen Almanya. Türkiye Cumhuriyetinin hükümetinin hangi ilişkilerini ortaya koyacaktır? Önümüzdeki günlerde, çok enteresan işler yaşanacaktır.


Editör: TE Bilisim