Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Dünyanın her ülkesinde o ülkelere has milli marş, şiir ve adımız gibi milli bilinci aidiyet duygusunu geliştiren söylem ve eylem yaptırılır.
AKP iktidarı döneminde önce ders kitaplarından Arif Nihat Asya'nın bayrak şiiri çıkarıldı. Ardından Güneydoğu başta olmak üzere bir çok yerden "Ne mutlu Türk'üm diyene" yazıları silindi. TC ibareleri bir oldu bitti ile devlet kurumlarından silindi ve en son ilk ve orta okullarda okunan "Andımız" ın okunması yasaklandı.
Bu tasfiye ve Türk milleti rahatsızlığının etnik mikro ırkçılığın özgürlük diye topluma akıl ve akil hocaları tarafından dayatılması ile, ülke sosyal ve siyasal travma yaşadı. Bunun en hatalısı açılım ihanet süreci ardından PKK-FETÖ dayanışması ile 15 Temmuz alçak darbesini hazırlayan iklim oluşturuldu..
Bu ülkenin evlatlarına milli kimlik vereneyen, milli kahraman ve millet aidiyetini anlayamayan ve anlatmaktan acze düşen kafası karışık bakanlar ve yetkililer elinde adeta oyuncak olduk.
Bu milletin direnç kodları milli ve manevi değerleridir. Türk milleti ve onun milli değerlerinden bu kadar aşağılık kompleksine düşen ülke idaresi olur mu?
Bunun tam bir yansıması olarak sahneye bir okul müdürü çıktı ve tamamen kendinden gelişen "Andımız"ın okunmasına son derece çirkin bir müdahaleyle susturdu.
İşte bu müdür ülkenin her yerinde konuşulup yadırganıyor. Andımızdaki "Türk'üm doğruyum" sözleri kimi rahatsız eder? kamuoyu Andımızı kaldırıp okutmayan iktidar ve uzantısı bürokrasiden cevabını beliyor.
(Haberalp)





Editör: TE Bilisim