Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Kuzey Irak’ta, PKK terör örgütünü himaye eden ve besleyen, “Türkiye’ye değil bir PKK’lıyı, bir kediyi bile vermem diyen BARZANİ’NİN paçavrasını, İstanbul semalarında ve Ankara’da “ŞANLI BAYRAĞIMIZIN yanında göndere çekilmesi, sosyal medyada ve toplumda PARTİLİ, PARTİSİZ halkımızı derinden yaralamıştır.

* Barzani ile PKK terör örgütünün bir fakı yoktur. Bunlar ikiz kardeştir. Her ikisi de, taşeron örgüttür. Başta ABD olmak üzere emperyalistlerin maşasıdır. Türkiye’nin bu hainlere kesinlikle güvenmesi, doğru değildir. Babası Mustafa Barzani’nin İsrail adına, 50 bin dolar karşılığında çalıştığı bilinmektedir.

* Barzani’nin referandum aşamasında ülkemize gelmesi sözde bayrağının, BAŞKENT Ankara’da göndere çekilmesi, bölgede kurulan ikinci Yahudi kukla devletini tanıma anlamına gelmiyor mu? Barzani, Türkiye’ye gelmeden önce, İran’a gitti. Ama, Bu paçavralarını göndere çekmeyi bırakın, ikili görüşmelerde bile masada bulunduramadı. .

* Denilebilir ki, ABD’de ikili görüşmelerde, masada bulunduruyorlar. BUNLAR; ABD ve emperyalizmin maşalarıdır. Onları, terör örgütü değil, direniş örgütü olarak görüyorlar. ZATEN en büyük terör örgütü NATO’DUR. Türkiye’de, başta FETO terör örgütü olmak üzere, diğer terör örgütleri de faaliyetleri aynı kapsamda yürütmüyorlar mı?

BAHÇELİ’NİN TEPKİSİ

Sayın Bahçeli, Barzani’nin paçavrasının Ankara’da göndere çekilmesine en sert tepkiyi göstererek, “Türk Milletine kefen biçen bu şahsın Türkiye’de ağırlanmasına tahammülümüz yoktur. Bu durum skandaldır aymazlıktır” diye tepkisini ortaya koyarak, muhataplarına gerekli uyarıyı yapmıştır.

* Gönül isterdi ki, Ülkü Ocakları genel başkanı Sayın Olcay Kılavuz, Sayın Bahçeli’nin söylemi ile” Türk Milletine kefen biçen” ve Kuzey Irak’ta PKK terör örgütünü himaye eden Barzani’nin sözde bayrağına, tepkileri, 81 ilde PROTESTO edilerek gösterseydi..Toplum bu konuda daha bilinçlendirilseydi fenamı olurdu.

* BUGÜN Ülkü ocakları bu tür protestoları yapmayacaksa, acaba ne zaman yapacaktır.? Basra harap olduktan sonra, protesto edilse ne işe yarar?

* PKK TERÖR ÖRGÜTÜ NE İSE, Barzani odur. PYD terör örgütü ne ise Barzani odur. FETO terör örgütü ne ise Barzani odur. Bu örgütlerin hepsinin arkasında İsrail vardır. Hedef, Orta doğuda (BOP) “BÜYÜK İSRAİL PROJESNİN” Nil Nehrin’den Fırat’a kadar gerçekleştirmektir.

* Barzani’nin peşmergesinin, PKK ile Sincar Bölgesinde çarpıştığı haberleri de tiyatrodur. OYNANAN KİRLİ OYUNLARA alet olunmamalıdır. Ülkenin birlik ve beraberliği hamaset söylemlerle zedelenmemelidir.

Ali Saraç 08.03.2017



Editör: TE Bilisim