Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Bu güzel teşebbüs için Rubil Gökdemir bey ve emeği geçen katkı yapan katılan herkese tebrik ve takdirlerimizi sunar diğer illerde devamını ve örnek alınmasını dilerim. Eğer sivil toplum örgütleri bundan sonra yeniden fonksiyonlarını belirmezler ve ihtiyaç üzere yapılanmaz iselet, tabela derneğine dönüşeceklerdir..Ankara GİAD bu ihtiyacı görerek, ekonomik dayanışma üzerinden yeniden yapılanmasını tamamlamış gözüküyor..

'Gümüşhaneli iş adamlarının müşterek yatırımları kapsamında kurduğumuz GİAD/GİYAT A.Ş.'nin satın aldığı 64 dönümlük konut arazisi üzerinde geliştirdiğimiz konut projesinin TEMEL ATMA TÖRENİ'ni bugün gerçekleştirdik. GİYAT AŞ./BATI-KOOP/ TEMAD ve Cemil Özgür firmalarının iş birliği ile gerçekleşecek projede eksizsiz sosyal tesislerle birlikte 811 konut bulunuyor. Projemiz ticari faaliyet olmasının ötesinde, irili ufaklı birikim sahibi Türk insanının teşebbüs gücünü göstermesi bakımından, bizim için daha da kıymetli. Bu girişimin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktan onur duyuyorum.Türk insanına güzel bir model olması temennisiyle,yatırımımızın pay sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum.

Başta Etimesgut Belediye Başkanımız Enver DEMİREL olmak üzere, ilçe başkanlarımız, kıymetli arkadaşlarımız, törenimize katılan yüzlerce hemşehrimiz ve misafirlerimize bu vesileyle teşekkürlerimizi sunarım.' (Rubil Gökdemir)




Editör: TE Bilisim