YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Nadiren Müslüman Arap aleminden dost sesi duyuyoruz ama ömrümüz yüce dinimizin imtiyazlı ırkı ve imtiyazlı dili dayatmasıyla heba oldu. Yıllarımız boş tartışmayla geçti.

Halbuki mübarek dinimiz, ne imtiyazlı bir ırk, ne de dil dayatıyor. Fakat bize yıllarca Arapçılığı Müslümanlık diye dayattılar.

Arapçılık yapanlar her gün kale kaybetti. Şimdi direkt veya endirekt İsrail kuklalığı yapılıyor.

Bize de uzun yıllar Suud hayranlıkla rol model olarak anlatıldı. Osmanlı’ya arkadan vuran Bedeviler, şimdi ise Türk’e vuruyor. Onlar için Türk veya Osmanlı fark etmiyor... ihanet adeta genlerine işlemiş(!)

Sanki Mümin Müslüman olan canımız ciğerimiz her şeyimizdir ama onlar da ortada yeterince yok, sesleri çıkmıyor. Sırra kadem bastılar ya, bizim Arapçılar nerede ise yüzlerine tükürsen Yarabbi şükür diyecekler!

Evet, gerçekte şu İslam dinini sade samimi şeriata olabildiğince uygun en hassas yaşayan dünyanın en istisna köşelerinden biri Türkiye’dir.

Türk milleti Allah’ın askeri, ümmetin gururu ve sancaktarı olmaya devam ediyor.

Tevhid davasını dün ve bügün yükselten, yarın da yükseltecek olan herkesten Allah razı olsun. Şehitlerimizi ölenlerimizi rahmet minnet ve saygı ile anıyoruz. Hepimiz Allah'a kul, onun peygamberine gerçek manada ümmet olmayı dileriz.

Bizim Arap'a veya Arapça'ya muhabbetimiz, sadece Allahın Resul’ü sevgili peygamberimize olan muhabbetimizdendir. Bunu saptıran, yanlış yorumlayıp Arap’ın töresini İslam ve sünnet diye takdim etmek Kuran’ın mesajını anlayamamaktır.

Konunun uzmanı din alimleri mevzuyu yeterince irdelemiştir ama Suud kaynaklı, İngiliz destekli, İsrail siyonist laboratuarlarında fitne üretimi daha baskın çıkmıştır.

Allah’ın Kuran'ı, onun Resul’ünün gerçek sünneti yolumuzu aydınlatmaya kıyamete kadar devam edecektir.

Türk'ün töresi, yaradılış iklimi gereği bilim kılavuzumuz olmaya kıyamete kadar devam edecektir.

Türk milletini aşağılayarak dini söylemler arkasına saklanmak ve bunun adını "ümmetçilik" diye takdim etmek, Türk milletine en büyük haksızlıktır.

Allah Türk Milletini ve insanlığı her türlü zulüm ve fitneden korusun.

Sabri Şenel



Editör: TE Bilisim