Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 HDPKK ile arasına mesafe koyamayan Kürt kardeşimin, boynunda lanet halkası iki cihanda asılı kalacaktır.

Ülkenin ekmeğini yiyen Kürt kardeşlerimiz, asker-polis katili PKK ile arasına mesafe koyamayan HDP'ye nasıl oy verir? Biz aptal mıyız?İnsan Allahtan Korkmazsa kuldan utanır Böyle Müslümanlık, bir tarafta adamlık olur mu?

Her nimeti birlikte yiyelim; bize bu ortamı ve güvenliğimizi sağlayan asker-polisimizin katillerine gidin oy verin! bu nasıl vicdandır? Bu vicdan dindar, töre sahibi Kürdün vicdanı olamaz! olsa olsa Ermeni ya da Mossad tezgahından geçmiş, inanç genetiği kodları asimile olmuş, siyonist İsrail labaratuarlarının Haçlı emperyalistlerinin oyuncağı kanlı taşeronu, Ermeni Taşnak çetelerinin bugünkü lanet mirasıdır!

Artık öyle yağma yok. Hiç kimse aptal değil.

Bu işi acilen vicdanınla çöz Kürt kardeşim... aksi takdirde asker-polis şehitlerimizin kanının akıtılmasından sorumlu olacaksınız ve lanet halkası iki cihanda boynunuzdan asılı kalacaktır!

Evet, sözün bittiği yerdeyiz Çok önemli bir gerçeği hatırlatarak alarm verilmelidir! HDP ile PKK arasına mesafe koyamayan ve kanlı katillere oy verenlerle oturup konuşmak ve buna çözüm üretmek gerekir. Bu ülkede kan, soy, gen üzerinden hiç kimse ırkçılık yapmazken, asker-polis katili terör örgütünün devamı olan bir yapıya kendini Kürt diye tanımlayan kardeşim oy veremez!

Bu kanlı katillere oy veren; uyuşturucudan beslenen, domuzla yemlenen; İsrail, AB, ABD gayri meşru uzantısı; dinle, imanla, Allah’la, ezanla ve Kuranla ilgisi olmayan bu ateistlerin Kürt’le ne ilgisi var?

Haksızlık bu ülkede herkese yapılıyor varsa bilmediğimiz başka bir şey düzeltmek için birlikte çanımızı verelim ama böyle kaypakça sandıkta katile destek, utanç verici sahtekarlık, bindiği dalı kesmek, ekmek yenilen kaba pislemek, kan doğramak kadar insanlık dışı bir durumdur!

İnsan mert olacak! Kalleşlik Kürdün de Türkün de kitabında yazmaz! Arkadan ateş,, pusu tuzak bu toprakların insanının işi değildir. Bunu yapan insan, ne Müslüman, ne de adam olamaz!

İnsanları daha fazla aptal yerine koymayın lütfen... birlikte yaşamak bu mu? Bu kan doğranan, pislenen kabı doldurana,kirletene bir gün yedirirler!

Nereye kadar?.. bu kadar iyi niyetin karşılığı bu mudur?

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim