Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 YAZIKLAR OLSUN!

Oy için neler yaptınız? Olmaz iftiralar attınız! En ağır yakıştırmalarla kul hakkı yediniz! Birliği bozacak fitne yayarak ALLAH ve Resulünun hoşnut olmayacağı en ağır tavra büründünüz! Ceddimizin kemiklerini sızlattınız! Neslimize kötü miras bıraktınız! Bu ne nasipsizliktir! Yazık.

11 yıl ne istediyse verdikleriniz ihanet etti, yıllarca tehlikeyi anlatmamıza rağmen biz demiştik demeden 15Temmuz 'da canımızla yanınızda olduk. Önümüze sandık koyup görüş soruyorsunuz, kararımıza saygı göstermiyor yetmedi evvelce malıyla mücadele edip nihayet canıyla yanınızda olan Milleti FETÖCÜ yaptınız!

Siz İmralı'da, Kandil'de, Oslo'da çözüm arayıp Habur'da Devleti çadıra sokup Dolmabahçe'de mutabakat imzalayıp Diyarbakır'da megri megri söylerken "valiler aldıkları talimat gereği operasyon yapmazken" terör şehre silah mühimnat depoladı. Yapmayın etmeyin dedik dinlemediniz. Biz ikaz etmiştik demeden Nusaybinde, Sur'da, Lice'de evlatlarımızla, canımızla, malımızla yanınızda olup bedel ödedik. Referandum tercihi üzerinden Milleti PKK yanlı TERÖRİST yaptınız!

Papaz Cübbesi giyip Katolik Nikah kıyarak yola çıktınız boynunuza Yahudi Cesaret Madalyası asarak BOP eşbaşkanı oldunuz. Türk Düşmanı papanın ayakları altında olmaz maddelere imza attınız. Gavurdan dost domuzdan post olmaz dedik dinlemeyip domuzu kasaplık et yaptınız, müslüman mahallesinde salyangoz satıp besmele ile binlerce kilise açtınız. Şimdi Almanya'yı Hollanda'yı kınayan ve yanınızda olan Milletimizi ŞOVALYE yaptınız!

Yazıklar olsun size! Oy için bu kadar alçalır mı insan. Yahu siz kul hakkı yemekten kormuyormusuz. Bilmiyormusunuz ALLAH sadece kul hakkı yiyeni affetmez!

Yahu Devlet tüm imkanları ike elinizde. Medya emrinizde. Para ile açılmayacak kapı yok. Niye referanduma konu 18 maddeyi anlatmıyorsunuzda Milleti korku, baskı ile dizayn etmeye çalışıyorsunuz. Referanduma konu maddelerin tercihi ile cennet cehennemin ne ilgisi var! Haşa bu 18 madde ALLAH emiri mi!

Lütfen yeter artık! Bu YÜCE MİLLETİ bu nevi ağır ithamlardan vazgeçin. Bu Aziz Milletin evet diyeni de hayır diyeni de birdir beraberdir hepsi vatanperver milliyetperverdir.

Gelin, hain tanımlamasını doğru yapalım, nasıl mücadele edilir iştişare edip hainlerle beraber mücadele edelim...Eğer samimi iseniz! "Asker savaşır Diplomasi uzlaştırır"

Emekli Büyükelçi Uluç Özülker

(Aktaran: İsmail Sağır)






Editör: TE Bilisim