Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Sayın Cumhurbaşkanımızın  ve Danıştay'ın Ayasofya'yı camiye dönüştürme kararını takdirle karşılıyor ve Elhamdülillah bir müslüman olarak memnuniyetimizi ifade ediyoruz.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İkinci Dünya Savaşı öncesinde ortodoks devletlerden oluşan Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya ile Balkan Paktı'nı kurarken bir jest olarak Ayasofya'yı müzeye dönüştürme kararı vermiş ve dönüştürmüştü hiç şüphesiz o zamanki şartlar gereği yapılması gereken en iyi karar bu idi ama  Bugün şartlar değişti, çok şükür Tam bağımsız Türkiye için son derece elzem hale gelmiş olan Ayasofya tekrar Fetih'ten sonraki olması gerektiği gibi Ayasofya Camii oldu.

Şimdi sıra ANDIMIZ'da.

Danıştay, 1933'ten itibaren her sabah ilkokullarda okunan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1913'te okunması yasaklanan "Andımız"ın okutulmaması kararını iki yıl önce iptal etmişti. Fakat bu karar bir türlü hayata geçirilmedi. Evlatlarımıza  milli şuur ve ruhun oluşmasında önemli yeri olan Andımız'ın akıbeti hala Danıştay'ın koridorlarında. 

Sayın Cumhurbaşkanımız, nasıl Danıştay'ın Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesini uygun gören kararını hayata geçirerek yıllarca İslam'a halifelik yapmış aziz milletimizi bizleri memnun etti ise şimdi de kendisinden Danıştay'ın Andımız'ın yeniden ilkokullarda okutulmasını uygun gören kararını hayata geçirmesi İslam ahlak ve fazileti Türk'lük Gurur ve şuuru ile yaşamayı ve yaşatmayı  ilke edinmiş biz ülkücülerin  olmaz ise olmazımızdır
Selamlar 

Nafiz KURDOĞLU - Alıntı

Editör: TE Bilisim