YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Türk Milliyetçiliğini şu an resmi olarak sevk ve idare edenler ,kaç gündür Atatürk'e hakaretler yağıyor, neredesiniz? Delegelerin çoğunluğunun istediği kongreleri savcılar ,hakimler ayarlayarak hemen iptal ettiren güç , bu meselede de hemen kullanılsaydı bari... 

 *
Salı gününü bekleyip nutuk atıp ,bu meseleyle ilgili de konuşmuş olduk ,babından bir davranış sergileneceğine ,Atatürk'e hakaret eden ne kadar soytarı varsa ,mahkemeye vermek, suç duyurusunda bulunmak herkesten önce ayağa kalkıp ,tüm Türkiye'de mitink ve gösteriler yapmak ,Türk Milliyetçilerinin boynunun borcu değil miydi? Ve bu borç özellikle şu an ki merkeze düşmez miydi?
*
TC Devletini kuran Türk Milliyetçilerinin Ulu Önderine hakaret edenleri lanetlemek ,bir konuşmayla geçiştirilmemelidir. Bu soy özürlüler cezalarını fazlasıyla çekmelidirler.
*
Şu an onları içeri alsalar bile bu göstermelik olacaktır, yarın öbür gün salıverilecekleri muhakkaktır . Sadece ileride bizde tepkimizi göstermiştik görüntüsünden başka hiç bir şey yok 
ve de olmayacaktır...Oysa şimdi günlerdir yer yerinden oynamalıydı!
*
Ama oynayamaz, fren yaptırma görevi verilen , görevini yapmalı. En büyük ortak ne derse o yapılmalı ,iktidar sıkıştığında diğer tüm kurtarışlarda yapıldığı gibi...Saray ne derse o olacak ise ;''Lider ,Doktrin, Teşkilat'' nasıl uygulanacak,kim uygulayacak?

Cevat NAS


Editör: TE Bilisim