Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

Ölümünün yıl dönümünde Atatürk'ü, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.Atatürk bir asır öncesinden büyük bir öngörü ile çağı ve geleceği okuyan, dünyanın gelmiş geçmiş en karizmatik liderlerinden birisi, Sultan Alpaslan,Fatih,Yavuz misyonunun temsilcisi, Türk milletinin ruh ve mana köküne bağlı efsane insandır. Türk milletin işgal yıllarında çetin sınav karşısında, verdiği destansı mücadelenin, efsane dirilişin komutanı, öncüsü kutup yıldızıdır. Batılılar tarafından''Hasta adam'' adam diye parçalanıp bitirilmek istenen Osmanlı devletine ve Türk milletine kan ve can veren soluk aldıran, Türk milletini bu topraklarda ölümsüzlüğe taşıyan meşaleyi yakan.iradeyi yeniden ateşleyen adamdır.

Sıradan bir insani vakıa olması asla düşünülmeyen, Allah'ın bu necip millete her dönemde öncülük olmayı nasip ettiği, yol gösteren rota tayin eden Bozkurttur. O gün bu öngörü yapılmasa ve mücadele verilmese, bugün iftira atma, mevki, makam ve şöhret sahibi olanlar ya yoktu, yada isimleri haçlı istilacılarının isimleri ile anılırdı. Sahi ülkenin Cumhuriyetle birlikte anılmaya başlayan tüm üst ve alt düzey yöneticileri Cumhuriyet, demokrasi, halk yönetimi olmasa, bu nimeti fırsatı ve o makamlarda olabilirler miydi? Türkiye komünist Rusya,Arap ülkelerinin krallıkları, dikta yönetimleri, üçüncü dünya ülkeleri ve bölünmüş sömürge ülkeler olması muhtemel değil miydi? Eleştiri yapmak demokratik hak ama vicdan sahibi olmak gerekir,iftira atmak alçaklığın kralı ama ölçüyü kaçırmak dahada aşağılaşmak lağım kanallarında sörf yapmaktır.

Türk milletini cephelerde yenemeyenlerin, dünde bugünde hedefinde o mağlubiyetin tedavisi mümkün olmayan kuyruk acısı vardır.Bu kuyruk acısı yaşayanların içteki temsilcisi müfteri takımı, o günkü şartlarda telafisi ve affı yaratana kalmış, küçük noksanları, pireyi deve yaparak, bitmeyen necaset üreterek, lağımlara yönelmeleri esef verici iğrençliktir. Türk milleti saldırıları ateşle imtihan yıllarında Atatürk'le göğüsledi. Bugün onun kuruluş ilkeleri ve fikirleri üzerinden onun eserine saldırıyorlar.Aslında Atatürk Türk milletinin dünde bugünde direnç kalesidir. Atatürk'ü savunamayanın Türk milletini savunma diye bir derdi olamaz.

Bu ülkeye saldıranlar Atatürk ve ülkenin en büyük caydırıcı gücü ordusuna,milli devletine sürekli bitmeyen psikolojik çökertme hareketi ile meşguldürler.Ölüleri İslamın emri gereği rahmetle anması gereken ''dinden geçinen siyasal İslamcıların'' riyakar tavrı ibret vericidir. Atatürk ve onun kurduğu cumhuriyetin üniter devlet yapısını değiştirmeye yönelik, Kürtçülerle onların temsilcisi PKK ve AKP'nin el ele vermesi sizce ne anlam ifade ediyor?

Kürtçülerin isteklerini yerine getirmenin adı bu ülkede açılım ve barış olmuştur.Kürtçüler, kanlı PKK,haçlı batı ile aynı yıkım koalisyonunda birlikte görev yapıyor.İktidar ülkeyi mübarek dini değerlerimiz üzerinden yıkımın kenarına getirmiştir. Saf duru dindar insanları nasıl iftiralarına alet ederek kafaları bulandırdıklarını ve nasıl mesafe aldıklarını üzülerek izliyoruz. Atatürk'ü bu topraklarda yaşayan herkesin doğru anlaması, paylaştığı imkan ve nimetlere vefa borcunun gereğidir.Bu doğru anlaşılma sağlanmadan herkesin burnu sürtülür, daha çok aşağılanır,daha büyük zillete düşer, daha kötü sahneler yaşarız. İngilizlerin dünlerde öncülük ettiği, haçlı siyonist ittifakının, gizli sinsi şeytanın bile aklına gelmeyecek, dindar kesimler üzerinden dolaylı yapılanmasını, Cumhuriyetin kuruluş yıllarındaki cemiyetler, bugün tarikat cemaat ve siyaset kurumunun her kulvarında görüyor izliyor tiksiniyoruz. Çok basit şekil kavgaları ile meseleleri anlamlandırır isek hata yapar, yeni haçlı siyonist işgale engel olamayız.Altın ambalaj görüntüsü ile takdim edilen ''yeni'' zehri içersek ülkeyi musallaya taşırız.

Ülkemiz bugün küresel eşkıyanın çakal sofrasındadır leş kargaları dolaşıyor. Atatürk'ü anlayamayanlar ülkeyi savunmakta acze düşer.Ülkemiz özellikle 1945-1950 arası yıllarda Atatürk'ün manevi şahsına kuruluş ilkelerine karşı CHP ile başlayan yıllardır batı ekseninde yol alan bugün hala devam eden karşı devrim sürecine girmiştir. Çünkü Atatürk bozkurttur CHP bunu silmiştir.Çünkü Atatürk dindardır Elmalı Hamdi Yazır'ın tefsirini cebinden bastırmıştır.Diyanet işleri başkanı devlet protokolünde 3. sırada şimdi sırası kayıptır. Çünkü ''yeni CHP'' o zaman ezanı Türkçeye çevirmiş,Kuran öğrenmeyi yasaklamıştır.

Yeni CHP'nin Atatürksüz CHP serüveni hala sürüyor. Atatürk mezardan kalksa önce bu takımı kovar, din adına dincilik yapan Atatürk müfteri takımına, siyer, tefsir,Kuran-ı Kerim meal ve din dersi verirdi.Aslında karşı devrimin, Atatürk'ün fikirlerimin kaynağı dediği Ziya Gökalp'in ''Türk milletindenim! İslam ümmetindenim! garp medeniyetindenim!'' Türk İslam sentezi, batının aslını bizden aldığı bilimsel değerlerle, Türk milletinin bakışı ile yeniden yorumlanmasıdır. Atatürk'ün bize emanet ettiği bu değerler ''yeni'' adında batı izin icazet ile Türkiye yeni yönetim rotasına sokulmuştur.Bu süreç İnönü ile başlamış bugün çok farklı kılık ve maske ile sürmektedir.Batılılar''Türkiye Türklere bırakılacak kadar önemsiz ülke değildir'' diyor,siz ne dersiniz? Bırakalım mı? Temel kavga budur, gerisi teferruat ve boş laftır. Nur içinde yat Bozkurt Atatürk! seni gerçekten anlayan, bedrin aslanları, asımın nesli, kurtuluş savaşının misyonu sürüyor.Türk devletini ve milletini bu topraklarda sonsuza kadar yaşatmak şehitlere ve ceddimize şeref namus sözümüzdür.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim