Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
Sayın başbakan Milyonlarca insanın Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili imza kampanyasını bir şarta bağlamıştır. Sultan Ahmet cami dolarsa Ayasofya açılabilirmiş.
Peki rekor seviyeye ulaştırılan ev kiliseleri,hatta imar kanunundaki cami ibaresi bile kilise açılması uğruna değiştirilmiştir. Ev Kiliseleri dolduğu için mi Akdamar kilisesini Ermenilere, Sümela manastırını Ortodokslara, Ayvalık Taksiyarhis kilisesini Yunanlıların hatırına açtınız.

Devlet bu kadar kilise açarak gayri Müslimlere hizmet ve onları memnun ettiğine göre başbakan ve kültür bakanına soruyoruz? Hükümetiniz şimdiye kadar kaç tane tarihi camiyi restore etmek için harcama yapmıştır?
Sultan Fatih in ibadete açtığı Ayasofya cami dolduğu için mi sultan Ahmet Cami inşa edilmiş ve ibadete açılmıştır? Böyle bir mantık olabilir mi?

Camiler dolmuyorsa gençler dindar yetişmiyorsa terörist, satanist, uyuşturucu bağımlısı, fuhuş müptelası, kozmopolit gençlik yığınlarının sorumlusu kimdir?
Osmanlı da şehrin hakim yapıları Camilerken şimdi niçin beton kondu gökdelenler camilere şehre meydan okuyor? Devri iktidarınız ve belediyeleriniz döneminde maket camiler adeta betonlara tutsak edilmemiş midir?

Eski İstanbul da şehir görüntüsü cami iken iktidarınız döneminizde artık devasa çirkin betonlar şehre meydan okumuyormu? İstanbul un sembolü olan camii  yoksa betonkondularlamı değişecektir?

Balkanlarda özellikle Bulgaristan ve Yunanistan da camiler ve tarihi eserler mezbelelik ve gayri meşru maksatla; bar, pavyon, içkili lokanta, kilise, sinema ve tiyatro salonu olarak kullanılırken komşu ülkelerle sıfır sorun uğruna mı muadiliniz meslektaşlarınızdan bunun hesabını soramadınız?
Eski İstanbul da adım başı cami varken 13 yıllık iktidarlık döneminde gençleri camilere dolduracak hangi dini eğitim projelerini hayata geçirdiniz? İktidar süreniz yeterli değilse daha ne kadar bu ülkenin evlatları dini eğitim için bekleyecektir?

Taksime cami açmaktan Kasım paşadaki camiler dolmadığı için mi vaz geçtiniz?
Çamlıca ya cami açma beyanınız Üsküdar da kısıklıda camiler tıka basa dolduğu için midir?
Ayasofya’nın şahsında zincirlenen Müslüman Türk milletinin geleceği değil midir? Mazeret ve şartları bırakınız Ayasofya ya vurulan prangaları kırınız!

Ayasofya hür özgür ve semalarında Ezan sesi, saflarında; Dün osmanlı, bugünde milyonlarca Muhammed ümmeti namaz kılsın. Ülke gönlerinde ay yıldızlı al bayrakla, Müslüman Türk milleti ebediyete kadar; tek millet,tek bayrak, tek devlet olarak yaşasın!
Özetle milyonlarca imza ve hassasiyet sahibi inanan müminin talebinin gereğini yapmak; Ülkenin başbakanın olmazsa olmaz görevi değil midir?
Editör: TE Bilisim