Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın Avrupa'da bakanlara miting izni verilmemesine sert çıkışına destek verdi. MHP lideri Bahçeli "Türk ruhunu ortaya koymak için Erdoğan' ile birlikteyim. Cumhurbaşkanı yalnız değil, birlikte Avrupa'ya gidebiliriz" dedi.

ERDOĞAN'A DESTEK ÇIKTI


Almanya ve Hollanda'nın skandal kararlarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstersem yarın gelirim. Kapıdan sokmadığınız veya konuşturmadığınız zaman dünyayı ayağa kaldırırım" demişti. MHP lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın çıkışına destek geldi.


"BİRLİKTE AVRUPA'YA GİDEBİLİRİZ"


Bahçeli, Habertürk televizyonuna yaptığı açıklamada şunları söyledi:


"Türkiye Cumhuriyeti'nin Sayın Cumhurbaşkanı, 4 milyon Türk'ün yaşadığı Avrupa'yla ilgili olarak 'Ben istersem gelirim. Kapıdan sokmadığınız zaman da dünyayı ayağa kaldırırım' demiştir. Sayın Cumhurbaşkanı eğer Avrupa'ya gitme kararındaysa yalnız değildir. MHP Genel Başkanı olarak ben de kendisiyle birlikte Avrupa'ya gelirim. Türk dünyasının önemli bir parçasını oluşturan Avrupa'da yeni bir "Türk Ruhu"nu ortaya koymak üzere Sayın Cumhurbaşkanı ile birlikteyim."


ERDOĞAN "İSTERSEM GELİRİM VE DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIRIM" DEMİŞTİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı'nın konuşmasını engelleyen Almanya'ya seslenerek "Ben Almanya'ya istersem gelirim ve konuşturtmadığınız zaman dünyayı ayağa kaldırırım" demişti.


İşte Erdoğan'ın konunuşmasının o kısmı:


"Bütün bu olayların nedeni meğerse bu teröristmiş. Bu adam terörist, gazeteci değil ve Alman yönetimi ne yazık ki, benim bakanlarımı böyle bir teröristle aynı teraziye oturtuyor. Sıkıntı burada. Ondan sonra da benim Başbakanıma 'Bu kadar sert davranılmaması lazım' diyor. Ben Nazizmin Almanya'da bittiğini zannediyordum, meğerse halen devam ediyormuş. Açık ortada. Eğer demokrasiye inanıyorsan benim bakanım, hem bakanınla görüşecek, hem salon toplantısı yapacak. Neden rahatsız oluyorsun? Baktık ki Hollanda da aynı şekilde açıklama yapmış, vah zavallı vah. Bunlar kendi iradeleriyle hareket etmiyorlar. Zannediyorlar ki Erdoğan Almanya'ya gelecekti. Ben istersem gelirim. Ve kapıdan sokmadığınız zaman ya da konuşturmadığınızda da dünyayı ayağa kaldırırım"




Editör: TE Bilisim