TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
 Önceki gün genel merkezde yapılan toplantıda, öncelikle seçim analizi yapıldı. Başbakan Recep Erdoğan’a verilen oyun beklenenden düşük olması, sandığa gitmeyen AK Parti seçmeni ile son dakikada Erdoğan’a oy vermekten vazgeçen MHP seçmenine bağlandı.


Seçimlere katılım oranının düşük olmasıyla ilgili yapılan saptamanın ardından, sandığa gitmeyen seçmenler arasında AK Partililerin de olduğu belirtildi. Bu rakamın yüzde 2-3 düzeyinde olduğu ifade edilen toplantıda, özellikle köylerine giden bağ ve bahçede çalışan AK Partililerin “Erdoğan ilk turda kazanacak zaten” yaklaşımı nedeniyle oy kullanmaya gitmediği yorumu yapıldı. 
BAHÇELİ, AK PARTİ'YE GİDECEK MHP'LİLERİ ENGELLEDİ


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son hafta meydanlara inerek yürüttüğü kampanyanın da MHP seçmeninden gelecek oyun azalmasına neden olduğu ifade edildi.
AKP'DEN ÖZELEŞTİRİ: İYİ ORGANİZE OLAMADIK


Örgütün seçimlerde iyi organize edilememesi de diğer faktör olarak dile getirildi. Toplantının bu bölümünde seçim sonuçlarının iyi analiz edilerek 2015’deki genel seçimlere ilişkin sonuçlar çıkarmak gerektiği bildirildi.


Hürriyet

Editör: TE Bilisim