Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 7 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun bir numaralı sanığı İranlı İşadamı Reza Zarrab'ın Havuz Medyası'ndan Sabah'a verdiği PR röportajını değerlendiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a Zarrab'ı Maliye Bakanı yap tavsiyesinde bulundu.
Loş bir ortam, fonda Türk bayrağı, jilet gibi bir takım elbise ile Havuz Medyası'ndan Sabah ve Takvim'e konuşan Reza Zarrab'ın buram buram PR kokan röportajında değerlendiren Bahçeli, "Yandaş medya hortumcuyu şişirmeye başlamıştır. Yandaş sirkine dönen kanal da ekranlarını ara paracıya açmıştır. İranlı anaforcu iyi yere dükkan açmışta bir kadrini bilmemişiz" dedi.

Cari açığın yüzde 15'ini kendisinin kapattığını iddia eden Zarrab'la dalga geçen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a da bir tavsiyede bulundu:

"Bize göre cari açığı yüzde 15’ini tek başına kapatan bir kişi Başbakan ya Merkez Bankası başına getirmeli ya da bakan olarak atamalıdır. AKP’nin önüne heykelini dikmeli, paraları resmini bastırmalıdır"

Bahçeli, İranlı Reza Zarrab'ın Havuz Medyasına verdiği röportaj için şunları kaydetti:

"Yandaş medya hortumcuyu şişirmeye başlamıştır. Yandaş sirkine dönen kanal da ekranlarını ara paracıya açmıştır. İranlı anaforcu iyi yere dükkan açmışta bir kadrini bilmemişiz. İranlı şarlatan gazetelere çıkmadan Kısıklı’da Başbakan'la prova yapmış selfie pozu vermiş midir. Bize göre cari açığı yüzde 15’ini tek başına kapatan bir kişi Başbakan ya Merkez Bankası başına getirmeli ya da bakan olarak atamalıdır. AKP’nin önüne heykelini dikmeli, paraları resmini bastırmalıdır.

İranlı madrabazın cilalanıp gün yüzüne çıkarılması doğaldır. Bu İranlının milletimizin huzurunu çıkartılması felakettir. 74 günde cezaevinden çıkarılan bu fırıldak Yusuf olmuştur. Bir gün adaletin kazanacağına herkes şahitlik edecektir. Başbakan tarihe 17-25 Recep Tayyip Erdoğan olarak geçek. Hafızaları bu sıfatla kazılacaktır."

Editör: TE Bilisim