Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında bedelli askerlik konusuna değindi.

Bahçeli'nin konuşmasının satır başları;
Çorum'da evleri kül olan vatandaşlarımıza devlet elini uzatmalıdır. Bu vatandaşlarımız sahipsiz olduklarını hissetmesin.
KÜBA'YA CAMİ
Merakımız, Erdoğan'ın hangi açığını ve kabahatini kapatmak için bu işe giriştiğidir. Peygamber efendimiz ‘yeryüzü bana mescittir’ demiştir... Erdoğan hayır yapmak, sevap kazanmak arayışındaysa, bankalardaki milyar dolarlarının bir bölümünü cami yaptırma derneğine bağışlasın. Her zorlandığında böyle konuları istismar etmekten vazgeçsin.
Atatürk'ün büstüne kucak açan Küba'nın camiye kucak açacağına samimiyetle inanıyorum.
BEDELLİ ASKERLİK
Bedelli askerlikte adaletsizliğin önüne geçmek lazım. Eşitliğe aykırı davranmak milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü yaralayacaktır. Vatan savunmasını yıpratacak maddi ve manevi zarara uğratacak uygulamalardan uzak durulmalıdır. TSK'nın talepleri belirleyici olmalıdır. 
Bazı mahsurlara rağmen, askerlik yaşını geçirmiş vatandaşlarımızın fazlaca birikmesine kayıtsız kalmak da mağduriyetlere kapı aralayabilecektir. Parti olarak TSK’nın olumlu görüşü alınmadan bedelli askerlikte ısrar etmenin doğru olmayacağı kanaatindeyiz. MHP’nin, bedelli askerlik konusu TBMM’ye gelmesi halinde mesafeli durmayacağını muhataplarına bilhassa bildirmek istiyorum” diye konuştu.
Esed teröristtir de IŞİD, PKK, PYD kırda bayırda çiçek mi toplamaktadır.
Çatışmaların Halep'e yoğunlaşması Türkiye'ye mülteci göçünü arttıracaktır. 
Suriye'nin parçalanması milletimizin aleyhinedir. 
Çözüm süreci haritaları değiştirmeyi düşünen ABD'nin işine yaramaktadır. Soruyorum bu çözüm nedir neleri kapsamaktadır.
Biz asla kan ve intikam peşinde değiliz. Anneleri göz yaşı devlet bölünerek mi dindirilecek. 
Bölücü başının durduğu yer ile terörist Rıza'nın durduğu yer aynıdır. Terörist Rıza devlete karşı ayaklanmış gereken cezasını da almıştır. 

4,9 TL'LİK TAZMİNAT DAVASI


Dersim açıklamalarımdan dolayı şahsıma açılmış temsili 4,9 TL'lik tazminat için bütçemden bu rakamı ayırdım herkes dava açabilir ben yine bütçemden ayıracağım. 

Editör: TE Bilisim