SEÇİLEN belediye başkanlarını kutlayan Bahçeli, "Parti olarak 30 Mart'ta milli iradenin verdiği mesajın ve yüklediği sorumluluğun her yönüyle farkında ve bilincindeyiz. Partimizin elde ettiği siyasi başarıda çok önemli bir payınızın olduğunu asla unutmayınız. Kısıtlı imk‰nlara, içten ve dıştan engel çıkaran birçok faktöre rağmen üstlendiğiniz milli görevi adaylık sürecinden bugüne kadar layıkıyla taşıdınız. Partimizin ilke, ülkü ve esaslarını açık bir dil, samimi bir üslup, kavrayıcı bir perspektifle vatandaşlarımıza aktarma becerisini gösterdiniz. Bundan dolayı sizinle iftihar ediyorum" dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde MHP'den seçilen belediye başkanlarına mektup gönderdi.

Dün gönderilen mektupta seçilen belediye başkanlarını kutlayan Bahçeli şu sözlere yer verdi: "Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel yönetimlerdeki farkını ve üstünlüğünü en iyi şekilde temsil edip size verilen yetkiyi ahlak, vicdan ve adalet zemininde sürdüreceğinizden kuşku duymuyorum.  Ayıran değil birleştiren, dışlayan değil kucaklayan, uzaklaştıran değil yakınlaştıran, kavga eden değil barıştıran bir zihniyetle başarınızın daim olacağı kanaatindeyim. Milli ve manevi değerlerimizin alacağınız her kararınızda belirleyici, her  uygulamanızda  h‰kim olmasını diliyorum." 

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

 

Bahçeli'nin belediye başkanlarına gönderdiği mektup şu şekilde:  "91 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en zorlu Mahalli İdareler Seçimleri, milletimizin yüksek katılımıyla 30 Mart 2014  Pazar  günü gerçekleştirilmiştir. 

 

Milliyetçi Hareket Partisi,  ülkemizin  her seçim çevresinde demokratik mücadelesini vermiş,  oyunu  da, desteğini de oransal ve sayısal ölçüde artıran yeg‰ne siyaset  kurumu  olarak sivrilmiştir.

Bu durum partimiz açısından umut ve heyecan verici bir  gelişmedir .

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri aynı zamanda iktidar partisindeki erozyon ve aşınmayı da gözler önüne sermiştir. 

Aziz milletimizin huzur, refah,  güvenlik  ve istikrar arayışları sandığa yansıyarak iktidara ihtar olarak faturalandırılmıştır .

Parti olarak 30 Mart'ta milli iradenin verdiği mesajın ve yüklediği sorumluluğun her yönüyle farkında ve bilincindeyiz.

Bundan sonraki adımlarımızı, alacağımız kararları, izleyeceğimiz yol ve yöntemleri elbette 30 Mart'tan çıkardığımız neticelere göre somutlaştıracak ve sağlamasını yapacağız.

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi'nin sahillere,  kumsallara , kısaca vatanın bir bölümüne sıkışıp kalmadığını objektif ve dürüst bakabilen herkes itiraf edecektir.

Partimizin elde ettiği siyasi başarıda çok önemli bir payınızın olduğunu asla unutmayınız.

 

" SİZİNLE İFTİHAR EDİYORUM 

Bu seçimlerde partimizi temsilen göstermiş olduğunuz başarıdan büyük memnuniyet duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum.

Kısıtlı imk‰nlara, içten ve dıştan engel çıkaran birçok faktöre rağmen üstlendiğiniz milli görevi adaylık sürecinden bugüne kadar layıkıyla taşıdınız.

 

Partimizin ilke, ülkü ve esaslarını açık bir dil, samimi bir üslup, kavrayıcı bir perspektifle vatandaşlarımıza aktarma becerisini gösterdiniz.

Bundan dolayı sizinle iftihar ediyorum.

Kırmadan, dökmeden, küstürmeden, bunaltmadan, sıkmadan saygı ve sevgi çerçevesinde muhterem hemşerilerinizi ikna ederek Belediye Başkanlığı seçiminden alnınızın akıyla çıktınız.

 

Şimdi yöreniz hizmet beklemektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel yönetimlerdeki farkını ve üstünlüğünü en iyi şekilde temsil edip size verilen yetkiyi ahlak, vicdan ve adalet zemininde sürdüreceğinizden kuşku duymuyorum.

 

Ayıran değil birleştiren, dışlayan değil kucaklayan, uzaklaştıran değil yakınlaştıran, kavga eden değil barıştıran bir zihniyetle başarınızın daim olacağı kanaatindeyim.

Milli ve manevi değerlerimizin alacağınız her kararınızda belirleyici, her  uygulamanızda  h‰kim olmasını diliyorum.

 

Bu düşüncelerle 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine seçilmenizden dolayı şahsınızı tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Saygıdeğer ailenize ve aziz vatandaşlarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

(EtikHaber)

Editör: TE Bilisim