Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ameliyat masraflarını ve ilaç bedellerini, SGK kapsamında olmasına rağmen cebinden ödediği öğrenildi. Bahçeli’nin, yaklaşık 100 bin TL’yi bulan masrafları karşılama konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde özel bir hastanede kalp ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaklaşık bir aylık tedavi sürecinin ardından MHP Genel Merkezi'ne gitti.

15 Ocak'ta geçirdiği kalp ameliyatı sonrası bir süre çalışmalarına ara veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün mesaiye başladı. Ameliyat sonrası dinlendiği Bilkent Otel'den MHP Genel Merkezi'ne gelen Bahçeli'yi çok sayıda partili "Devletin başına Devlet gelecek" ve "Hareketin lideri Bahçeli" sloganlarıyla karşıladı. Bahçeli'nin ilk mesajı ise "Mücadeleye kaldığımız yerden devam" oldu.

100 BİN TL'LİK FATURA

Bahçeli 100 bin TL tutan hastane masrafını kendi ödedi, masrafların Emekli Sandığı, Meclis Sağlık Giderleri gibi kaynaklardan karşılanmamasını istedi.

Partiye gireceği araç yolu karanfillerle süslenen Bahçeli, parti genel merkezi önünde yöneticiler, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları üyeleri ve partililerce karşılandı.

KÜRŞAT MARŞI

MHP'lilerin Bahçeli'yi karşılarken söyledikleri "Kürşat Marşı"nın sözleri de dikkat çekti. Marş, muhaliflere gönderme olarak nitelendi. "Kürşat Marşı"nın sözlerinden bir bölüm şöyle: "Dün benimle birlikte gülen tanıdıkların/ Yalnız bir hatırası kaldı artık yanımda/Yoldaşını bırakıp dönenlerin/Değişilir topu da bir sokak kaltağına..."
Editör: TE Bilisim