12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın "teşekkür"?bahanesiyle 2015 genel seçimlerinde AKP'ye oy isteyeceği haberleri çıkmaktadır. Bu projeye karşı MHP Lideri Bahçeli'nin de miting yapacağı duyumunu aldık.

Taraf gazetesinde çıkan habere göre 10 Ağustos'ta yapılan seçimlerde 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan "teşekkür" bahanesiyle 2015 genel seçimlerinde AKP'ye oy isteyecek.

Bu habere göre; Cumhurbaşkanlığı süresince de AKP için miting yapacak olan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül 1980 askerî darbesinin mimarı Kenan Evren'den sonra miting alanında konuşacak ikinci cumhurbaşkanı olacak.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı bu mitingler Anayasamızda yer alan Cumhurbaşkanı'nın tarafsızlığı ilkesine aykırılık teşkil etmektedir.

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

EtikHaber olarak MHP kaynaklarından aldığımız duyumlara göre, Recep Tayyip Erdoğan'ın bu teşekkür mitingleri projesi gerçekleşir ise, buna karşılık olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de Recep Tayyip Erdoğan'la aynı yer, aynı gün ve aynı saatte "millete ve demokrasiye saygı" mitingleri düzenlemeyi düşünmektedir.

Editör: TE Bilisim