Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Kabe'nin, Hira Dağı'nın, Muallak Taşı'nın maketinin yapıldığını belirten Bahçeli, "Yüce dinimizi, ruhumuza zem zem suyu şifası veren değerlerimizi sömürenler sapkınlık ve sapıklık deryasında yüzüyor. Allah affetsin! Her bakana uçak almayı hedefleyen, hırsızlığı baş tacı eden, Patrikhane'de Ermeni çetelerini anmayı öven zihniyet batıyor, bitiyor, çöküyor. Allah her şeyi bilmekte ve görmektedir. Günah batağında çırpınan, maneviyat ticareti yapan meymenetsizler son kozlarını oynuyor" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, 3 ayların başlangıcı nedeniyle Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu. Mübarek günlerin feyiz ve bereketiyle müşerref olduklarını kaydeden Bahçeli, "Çalkantı ve dalgalanma eşliğinde de olsa, Türk-İslam Dünyası'nın kutlu ve ulvi üç aylarına ulaşmış bulunuyoruz. Hepimize mübarek olsun. Dua devadır, dua huzurdur, dua umuttur, dua güzelliktir, dua nimettir, dua özlemdir, dua adanmışlıktır, dua hoşgörü ve barıştır. Allah'tan niyazım odur ki, duanın hikmetiyle gönüllerdeki paslar silinsin, kalplerdeki mühür çözülsün, gönüllerdeki durgunluk dağılsın" dedi.

"KUR'AN-I KERİM'DEN NE İSTEDİNİZ?"

Dinin samimiyet, nasihat, akıl, diriliş, manevi kurtuluş ve ümidin sığınağı olduğunu kaydeden Bahçeli, "Muhakkak Allah'ın indinde din, İslam'dır. Fakat istismarcılar için din farklı manadadır. Cehalet yuvaları, bilimi dışlayan kafalar, şirk koşan odaklar dini karalayan günahkârlardır.

Sakal-ı Şerif'i VİP salonlarına getirten bakanları millet unutmadı. Dini siyasete alet eden münafık ve gıybet ehlileri de unutulmayacak. Tokat'ta Kur'an-ı Kerim tasarımlı pasta hazırlayan, bu pastayı keserek yiyenleri tarif ve izah edecek sözcükler henüz sözlüklerde yoktur.

Hadi rüşveti yediniz, hadi haramı yediniz, hadi her şeyi yediniz yuttunuz; Kur'an-ı Kerim'den ne istediniz? Bu günaha nasıl ortak oldunuz? Cahiliye Döneminde, her akşam helvadan put yapıp ertesi gün çöl sıcağında acıkınca yiyenler, Kur'andan pasta yapıp yiyenlerle esasen aynıdır Kur'an-ı Kerim kıyamete kadar inkarcılara, 'Ey kendilerini bilgisizliğe feda edenler' diye seslenir. İnanın bunlardan öyle çok ki... Cahiliye devri putları olan Hübel, Lat, Menat ve Uzza tekrar ayaklanıyor, ayağa kaldırılıyor. Nemrut kol geziyor, Firavun tur atıyor" ifadelerini kullandı.

"MANEVİYAT TİCARETİ YAPAN MEYMENETSİZLER"

Kız çocuklarını diri diri gömmeye kalkan veya niyetlenen iblis piyonları, insanlık düşmanlarının şimdilik görülmediğine şükrettiğini belirten Bahçeli, "Ya Üsküdar Belediyesi'nin yaptığına ne demeli? Asr-ı Saadet Köyü kuruyorlar; Kabe'nin, Hira Dağı'nın, Muallak Taşı'nın maketini yapıyorlar!

Yüce dinimizi, ruhumuza zem zem suyu şifası veren değerlerimizi sömürenler sapkınlık ve sapıklık deryasında yüzüyor. Allah affetsin! Her bakana uçak almayı hedefleyen, hırsızlığı baş tacı eden, Patrikhane'de Ermeni çetelerini anmayı öven zihniyet batıyor, bitiyor, çöküyor. Allah her şeyi bilmekte ve görmektedir. Günah batağında çırpınan, maneviyat ticareti yapan meymenetsizler son kozlarını oynuyor" dedi.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) yeryüzüne teşrif edişinin, bu yüksek ahlak ve aklın insanlığa nur gibi inişinin bin 444. yıl dönümünün de idrak edildiğini belirten Bahçeli, "Nebiler nebisi Efendimiz haysiyet vahası, adalet kutbu, iman zirvesidir. O'nun kutsal tebliği, muazzam hayatı bizlerin rehber ve pusulasıdır Sizlerin ve milletimizin, iki gün sonra idrak edeceğimiz Regaip Kandili'ni bugünden tebrik ediyor, dualarımızın kabul olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim