Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi milletvekilleri, MYK üyeleri ile teşkilat başkanlarına,”Ben uyku orucuna girdim, siz de girin” diye talimat verdi.
 
EV EV DOLAŞIN, HALKI BİLGİLENDİRİN
 
9-11 Ocak’ta Kayseri’de yapılan Merkez Yönetim Kurulu ve Milletvekilleri toplantısı ile seçim startını veren Bahçeli, kendisini ziyaret eden İl ve İlçe Başkanlarından uyku orucuna girmelerini istedi.
 
Bahçeli’nin “Ülkemiz 7 Haziran’da en kritik seçime sahne olacak. O yüzden sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, ev ev dolaşıp gece gündüz çalışın. Halkı ihanet süreci konusunda bilgilendirin.Türkiye’nin hazin bir sona gideceğini anlatın” dediği öğrenildi.
 
Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz’ı partisine transfer ederek önemli bir hamle yapan Bahçeli, 21 Mart’ta yapılacak 11. Olağan Büyük Kurultay’da Merkez Yönetim Kurulu ile Başkanlık Divanını da seçime göre yeniden dizayn edecek.
 
Bahçeli’nin kendisini ziyaret eden teşkilat başkanlarına, 7 Haziran’da ya AKP’nin kızağa alınacağını ya da Türkiye’nin kaybedeceğini belirterek şu mesajları verdi:
 
AKP YAĞMASI SON BULACAK
 
“Artık çıkar ve orta yol kalmadı. AKP yağması, saldırısı, kumpası son bulmazsa Türkiye hazin bir sona gidecek. 7 Haziran seçimi kavga ile kardeşlik arasında bir seçim olacak. 13 yıldır tırmanmak zorunda kaldığımız yokuşun 7 Haziran’da inişe geçmek için ihanet şebekesinin mutlaka tasfiyesi lazım.
 
MHP TÜRKİYE'Yİ KAOSTAN KURTARACAK
 
Milletimiz huzur istiyorsa mutlaka AKP’yi göndermeli. Önümüzdeki seçimin telafisi yok, hafife alınacak bir yönü de yok. MHP teşkilatları olarak 7 Haziran’daki demokrasi imtihanına var gücümüzle hazırlanmalıyız. Bu seçimden yüzümüzün akı ile çıkmak zorundayız. Allah’ın izniyle Türkiye’yi kaos sıkıntısından kurtaracağız.
 
SEFERBERLİK RUHUYLA HAREKET EDİYORUZ
 
Ülkücü hareketin her üyesi milli seferberlik ruhu ile ayağa kalktı. Tahrik ve taciz lobisinin bozgunu için MHP son mevzidir, son kuvvettir. Bölünme, özerklik hayalini kuranlara söyleyeceğimiz vardır. Türkiye’ye sahip çıkacak inancımız ve imanımız vardır. Parçalanmak istenen topraklarımızı müdafaa edecek bağlılığımız vardır. Teröriste, terör şeflerine karşı dimdik duracağız”
 
SÖZCÜ

Editör: TE Bilisim