Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Onlar bize gelene kadar gayriresmi hiçbir koalisyon görüşmesi olmayacak” talimatı, MHP’nin önde gelen isimleri tarafından sıkı sıkıya uygulandı.
Ancak hem geçen dönem Meclis’te olan milletvekilleri hem de aralarında DYP ve ANAP kökenli eski vekiller ve bakanların bulunduğu siyasetçiler sık sık görüşlerini paylaşınca‏ Bahçeli’nin yasağı fiilen delinmiş oldu.

MHP kurmayları, AKP ve CHP’li isimlerle havaalanlarının VIP salonları ve uçaklarda formülleri, partilerinin koalisyonda alabileceği konumu, kırmızı çizgileri tartıştı.

KOALİSYON BASKISI

MHP Genel Merkezi’ne teşkilatın “12 yıldır çok ezildik, koalisyona girelim” telefonları ile de koalisyon baskısı artıyor.

SIRA PROGRAMDA

AKP tabanının da MHP ile koalisyon istediğini belirleyen parti yöneticileri, Cumhurbaşkanı’nın anayasal çizgiye çekilmesi ve çözüm süreci konusunda kulis çalışmalarını sürdürürken, koalisyona bir adım daha yaklaşılması üzerine bu kez ekonomik talepleri gündeme getirmeye başladı. MHP kurmayları, koalisyon programına partilerinin “emekliye 2 ikramiye ve asgari ücrete zam” vaatlerini yazdırma yönünde nabız yokluyor.

Editör: TE Bilisim