Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Bozkurtlar ve Asenalar, yanaş medya Ahaber'de MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener'e çirkin iftirayı atan Latif Erdoğan’a ceza kestiği öğrenildi. Buna göre, Ülkücüler Erdoğan'ı görüldüğü yerde 'İbrat-i alem olsun' diye yüzüne tükürülecek... 


İstanbul'da kimi genç ülkücülerin aralarında bu yönde planlar yaptıkları ileri sürülüyor.

"Ablamıza atılan bu ahlaksız iftira cezasız kalmamalı" diyen genç ülkücüler aralarında, gördükleri yerde Latif Erdoğan'ın yüzüne tüküreceklerini konuşuyorlar.

MHP’li Meral Akşener "Bir ülkede yaşayan kadınların namusu, şerefi ve can güvenliği devleti yönetenlere aittir. Ama oradan da bir şey çıkmıyorsa, Müslüman olduğunu söyleyen bu şahıs ile aramızda İslam hukuku dahil olacak. Müslüman bir Türk kadını olarak kısas hakkım doğacak. İftiranın karşılığı, ilgiliye 80 adet değnek atmaktır” demişti.

Kimi ülkücülerin ise, Akşener’in bu sözlerinden hareketle Akit yazarı Latif Erdoğan’ı gördükleri yerde falakaya yatırmaya kalkışabilecekleri belirtiliyor.

Akit yazarı Latif Erdoğan, A Haber adlı tv kanalında, Meral Akşener’e ilişkin “uygunsuz kaseti var” şeklinde ifadeler kullanmış, tepkiler üzerine, sözlerinin yanlış anlaşıldığını, Akşener’e ilişkin bu iddiayı paralelcilerin dillendirdiğini, bunu onlardan işittiğini ama inanmadığını söylemişti.

28 Şubat sürecinde, pekçok erkek siyasetçi, gazeteci-yazar köşe bucak kaçarken cuntacıların karşısında dimdik duran isim olarak tarihe geçmiş bir isim olan Akşener’e yönelik iftiraya karşı medyanın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, Başbakan Davutoğlu’nun eşi, 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi başta olmak üzere AK Parti ve muhalefetten destek gelmişti. 

Editör: TE Bilisim