YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Erdoğan Eskişehir’de; altını çiziyorum, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, bu toprakların evladı olmadığını hayasızca söyleyerek aynen şöyle konuşmuştur:
“Kahire'de doğmuş, 30 yaşında Türkiye'ye gelmiş. Kimi aldatıyorsunuz? Bu toprakların evladı biziz, burada doğduk, burada büyüdük, burada çalışıyoruz."
Bu sözler ibret levhasıdır, bu sözler belgeli nefret suçudur, bu sözler millet düşmanlığıdır, bu sözler faşist ve ırkçı bir kafa yapısının hezeyanıdır.
Aday Erdoğan devleti bölmüş, milleti bölmüş, askeri bölmüş, polisi bölmüş; doymamış bir de doğum yerlerine göre insanlarımızı bölmüştür.
Erdoğan Cumhurbaşkanı olma ehliyetini tamamen kaybetmiştir.
Demek ki, bir nedenle gurbette gözlerini açmış her kardeşimiz bu toprakların evladı değildir. Demek ki, Kafkaslar’dan, Ortadoğu’dan, Balkanlar’dan kopup gelen kardeşlerimiz bu toprakların bir parçası sayılmayacaktır.
Demek ki, Avrupa’da doğup büyüyen, Brüksel’de, Berlin’de, Paris’te, Viyana’da, Amsterdam’da, Londra’da, Prag’ta ekmeğinin derdinden olan kardeşlerimiz bu topraklara dahil edilmeyecektir.
Erdoğan’a göre Evlad-ı Fatihan bu topraklara ait değildir.
Erdoğan’a göre aziz milletimizin bir parçası olup da; Akmescit’te, Astana’da, Bakü’de, Bişkek’te, Kahire’de, Şam’da, Lefkoşe’de, Sofya’da, Taşkent’te, Trablus’ta, Ulan Batur’da, Üsküp’te, Gümülcine’de ve daha birçok ülkede doğanlar bu toprakların yabancısıdır.
Aday Erdoğan’ın geçmişteki tüm sözlerinin ne kadar sahte, ne kadar riya olduğu ortaya çıkmıştır. Erdoğan Kahire’ye sırt çevirmekle kalmamış, Gazze’ye hakaret etmiş, Müslüman Türk milletinin fertlerini doğduğu ve büyüdüğü yere göre derecelendirmiştir.
Erdoğan’ın sözleri ayrımcılıktır, ötekileştirmedir, çok açık iftiradır. Erdoğan bilmelidir ki, Ekmel Bey milletimizin öz be öz evladıdır. Erdoğan’ın kökeni çok karışık, kaynağı çok bulanıktır.
Ekmel Bey ise bu toprakların ihlas sahibi bir evladı olup Türk oğlu Türk’tür. Erdoğan’ın toprak üzerinden yürüttüğü çirkin polemik insanlığın inkârıdır. Türk milletinin hiçe sayılmasıdır.
Ve Erdoğan, Sayın Cumhurbaşkanı adayımız sadece Ekmeleddin İhsanoğlu’na karşı değil, hepimize karşı nefret suçu işlemiştir.
Sayın İhsanoğlu’nun Kahire’de doğmasını meydanlarda çarpıtacak, sorgulayacak, sulandıracak kadar ahlaksızlaşan bu adaya Türk milleti tepki göstermelidir.
Avrupa Türklüğü bu adaya şamarı indirmelidir.
AKP’de görev yapan doğum yeri farklı ülkeler olan milletvekili arkadaşlarım ve özellikle Sağlık Bakanı Müezzinoğlu izzet-i nefis taşıyorsa derhal istifa etmelidir.
İstanbul’da, Ankara’da, Bursa’da, Eskişehir’de, Kayseri’de ve yurdumuzun birçok yerinde yaşayan Evlad-ı Fatihan Allah için ayağa kalkmalıdır.
Tarih şahittir ki; Şam evimiz kadar bizimdi, Beyrut bahçemiz kadar bizimdi; Belgrat, Budapeşte, Priştine, Kahire umudumuz kadar diriydi, Bağdat duamız kadar yakındı, Mekke Hira Dağı kadar vicdanımızdı.
Gurbette doğan kardeşlerimize ikinci sınıf insan, sığıntı, yabancı, gelip geçici, mülteci, üvey evlat muamelesi yapan günah ehli Erdoğan’a 10 Ağustos’ta gerekli ders verilmelidir.
Bu zehirli ve nifak saçan zihniyetin hakaret ve sövgüsü bugünden görülmez, duyulmaz, ciddiye alınmazsa, yarın millet fertleri birbirine düşecek, bölücülük her düzeyde yaygınlaşacaktır.
Biz Erdoğan’ı, bu toprakları ihanet, rüşvet ve melanetle kirletmesine rağmen; yine de bu memleketin evladı olarak kabul ediyoruz.
Ancak şunu da unutmayalım; aday olan çeyrek adam, bu toprakların aleyhine çalışan, bu toprakları satmak ve çoraklaştırmak için uğraşan bir işbirlikçidir.
Ekmel Bey’i ve gurbette dünyaya gelmiş milyonlarca kardeşimizi yabancı görmenin bedeli ağır olmalıdır. Rutine binen müfterilik, çarkı hızla dönen kötü söz ve zan süratle durdurulmalıdır.
Milletçe üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak zorundayız.
Kayıtsızlıkla, miskinlikle, vurdumduymazlıkla ve tembellikle geçirilecek zaman yoktur. Aday Erdoğan’ın önüne geçilmeli, önü kesilmelidir.
Aday Erdoğan’ın havası indirilmeli, balonu söndürülmeli, yürüyüşü engellenmelidir.''
DEVLET BAHÇELİ

Editör: TE Bilisim