Büyük Birlik Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Latif Narin, Manisa'nın MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çalışmalarını çok beğendiklerini ve kendisi hem kalben ve vicdanen hem de oy vererek destekleyeceklerini söyledi.


Narin, Cengiz Ergün'ün Belediye'nin parasını daha önce ki belediye başkanı gibi hoyratça kullanmadığını ve çaldırtmadığını söyleyerek kendisini tebrik etti, fakat Ergün'ün üzerinde bir operasyon yapıldığına da dikkat çekti.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

BBP İlçe Başkanı Latif Narin "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün başarılı çalışmalarını ve güzel hizmetler yaptığını duyuyoruz. Daha önce ki Başkan gibi Belediye'nin parasını hoyratça harcamadığını ve bir çok para kaynaklarını belediyeye doğru döndürdüğünü biliyoruz. Böyle olmasına da seviniyoruz. Ben kalben ve vicdanen Cengiz Ergün'ün Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını istiyorum. Çünkü milletin parasını çaldırtmadı, hoyratça harcamadı. Biz milletin parasını çaldırtmayan herkesle beraber oluruz. Ben bu nedenle Cengiz Ergün'ü tebrik ediyorum. Ama orada Cengiz Ergün'e bir operasyon yapıldığını düşünüyorum.

CHP'nin Özgür Özel'i aday yapması, CHP'nin MHP ile yarışmasıyla, malum iktidar partisinin önünün açılmaya çalışılmasını anlamak için alim olmaya da gerek yok" diye konuştu. Bir eliyle MHP'nin Bozkurt işaretini diğer eliyle ise BBP'nin işaretini yapan Narin, MHP'den yetiştiklerini hiç bir zaman unutmayacaklarını da sözlerine ekledi. -haberler



Editör: TE Bilisim