Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Efe, CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu’na olumlu baktıklarını, yapacakları genel idare kurulu toplantısından sonra ayrıntılı açıklama yapacaklarını söyledi.
"Çatı aday" İhsanoğlu’nun olumsuz olmadığı kanaatinde olduğunu belirten Efe, “Gerçekten bulunduğu görevler itibariyle milli ve manevi değerlere, milli ve sivil katılımcı bir anlayışa sahip olacağını düşünüyorum. Bu konuda genişletilmiş GİK toplantımız olacak perşembe günü, esas açıklamamızı ondan sonra yapacağız ama ilk andaki tepkimiz, çok da olumsuz diyemeyeceğiz. Olumlu noktasında görebiliriz, çünkü şu anda iktidarın vurdumduymazlığını, 'her şeyi ben bilirim' noktasındaki tavrını olumlu karşılamadığımız aşikârdır. Burada bilhassa milletin kendinden emin adaylarla bu Cumhurbaşkanı belirleme noktasında isabet olacağını düşünmekteyiz.” dedi.
Editör: TE Bilisim