Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Köşesinde yine ahkam kesip döktüren Türk milletine yıllarca tepeden bakan imtiyazlı şahıs diline MHP genel başkanını dolamıştır.Tezkere oylamasında çok basit gerçeği anlamaktan yoksun MHP kuyruk acılı soğuk savaş dönemi komünist sol hareket destekçisi kış kışçı basın amigosu dönüp aynaya bakmalıdır.

Hayatının baharında kara toprağa giren fidan gibi Ülkücü gençler için vicdan azabı duymalı Türk milliyetçilerinden ve Ülkücü hareketin efsanevi liderinden özür dilemelidir.Bu ülke bu "halklara özgürlük" komünist sloganı ile kanlı kalkışmayı yapan Bekir Coşkun gibi siyasal ve basın tetikçileri eliyle bu noktaya gelmiştir. Ülkücüler komünist emperyalistlere karşı mücadele verirken laiklik adına din düşmanlığı yapan Atatürk'ün kabrinden kalksa kovacağı Atatürkçülük sömürüsü yapanlar sayesinde gelmiştir. PKK marksist sol hareket ve CHP şemsiyesi altında sol basının himayesinde dallanıp budaklanıp bugünlere gelmiştir.

Bekir Coşkun PKK nın kadrosunda olanlarla aynı cephenin laiklik adı altında geçmişte uzun yıllar cuntanın desteklediği koro ile uzun bir süre yol arkadaşlığı yapmadı mı? Aslında bir eli yağda bir eli balda kalemi ile zihin bulanıklığı yapan Coşkun dolaylı AKP destekçisidir.MHP nasıl faaliyet yapar? bunu şahsiyet karakter sahibi olan basın mensubu objektif tarafsız bir şekilde masaya yatırır kamuoyunu doğru bilgilendirir. Kamuoyunu doğru bilgilendirmekle görevli basın mensubunun iftira karalama itibarsızlaştırma gayreti utanç vericidir.MHP bu ülkede gerek genel başkanı gerekse kadroları itibarıyla takdir görmesi gerekirken içki masalarında ayarı kaçıranların deneme ve atış tahtası değildir.

Ülke bu halde ise Atatürk üzerinden istismarda sınır tanımayan bu imtiyazlı amigolar yüzünden değil midir? Vicdan,ahlak ve zerre kadar onuru olanlar MHP ve Ülkücülere yaptıklarından dolayı özür diler ve haklarını teslim ederler.Bu nasıl basın ahlakı nasıl fikir namusu nasıl adamlıktır? MHP cumhurbaşkanlığı seçiminde milli uzlaşma veya toplumsal mukavele adına fedakarlık yapmış bu bile utanmadan saptırılmıştır.Tezkereye oy vermek Ülke menfaatlerinin gereğidir.Bunu anlamadan CHP ile birlikte Cumhurbaşkanlığında MHP suçlu,tezkerede yine AKP ile MHP suçlu, bay Bekir coşkun bu ne ikiyüzlü,tedavi edilmez MHP kuyruk acısıdır?

MHP ve onun genel başkanı, bugün şerefli, hasiyetli vicdan sahibi insanların en son eleştirmesi gereken siyasi kişiliktir.Kaleminizi yıllarca hep karşılıksız sevda yüklü Ülkücülere karşı kullandınız. Ama görüyoruz ki hala bu marazınız devam ediyor."Huylu huyunu ancak teneşür tahtasında terk eder"artık çekin elinizi üzerimizden! MHP bölünmenin önündeki en büyük engeldir.Bunu görmeyen ve hala küresel çetelere ve yerli işbirlikçilere dolaylı destek, ucuz tetikçilik yapanlara yazıklar olsun! MHP ile bu denli ilgisiz bilgisiz iddialar ne kadar ön yargılı boş kof bir insan olduğunuzu ortaya koymuyor mu? Başka kapılarda kendinize iş arayın ya doğruyu konuşun yada bu asil kutlu ve mübarek hareketi ağzınıza almayın.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim