YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Mhp Sarıyer İlçe Başkanı  Ünsal Bilgiç, yaptığı yazılı açıklamayal gündemdeki konuları dfeğerlendirdi. İlk olarak Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşanan maddeni faciasını değerlendiren Bilgiç, “Karaman “Ermenek”ilçesinde yaşanan maden faciası Hükmedenlerce insanımıza ne denli hayati değer verdiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sonu gelmez maden kazalarında ihmalin ve denetim yetersizliğinden hem büyük acılar yaşanmakta hemde Dünya kamu oyunda Üçüncü sınıf Ülke damgası    iyiden iyiye üstümüze değişmez bir elbise şeklini almaktadır” ifadelerini kullandı.
“MILLETIN SABRI HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA ZORLANIYOR”

Cumhuriyetin 91.yılı kutlamalarında deng gelen Peşmerge geçişini de eleştiren Bilgiç, geçişleri 2’inci habur rezaleti olarak değerlendirdi. AKp hükümetini eleştiren Bilgiç , “Milletleşme sürecini tamamen tamamlamış ve tartışılmaz hale geldiğimiz noktadan son Onyıllık süreçte ne acıdır ki Cumhuriyetin 91.yılında hafızalardan silinmeyecek 2.habur rezaleti ile ihenet seneryoları birer birer sahnelenmektedir. Yeni Türkiye ve çözüm süreci adı altında gözü dönmüş canilere verilen imtiyazlar askerimizi sokak ortasında kahpece şehit etmeye Kadar varmıştır. Kendi vatandaşına tanınmayan hak ve özgürlükler başta sağlık olmak üzere her kamu kurumunda mülteci ve teröristlere fazlasıyla verilmektedir. Hal ihanetin ötesine geçmiş birlikten öteye geçmiş varlığımızın yok sayılması durumunu almıştır.Bizler Türk milliyetçileri olarak yaşanan ve adım adım bölünmeye ve kardeş kavgasına sürüklenmeye çalışıldığımız bu zor süreçte gerekli sağ duyu ve sukuneti sağlamak adına her türlü gayreti göstererek siyasi organizasyonumuz olan partimizi en demokratik yol olan seçimle iktidara taşımak adına her türlü gayret ve çabayı gözeterme çabası içinde iken, sabrımız her geçen gün daha fazla zorlanmaktadır” dedi.

“ÇIKAR ODAKLARININ DEĞiRMENLERiNE SU TAŞIMAYIZ”

Yaşananlar karşısında sorumlu davranma çağrısında bulunan Bilgiç, sözlerini şöyle sürdürdü:  Herkes iyi anlamalı ve iyi idrak etmelidirki; Milliyetçi-Ülkücüler Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi doğrultusunda doğrudan doğruya Türk milliyetçisidir. Bu inancı her şart ve zeminde azimle taşımaya kararlıdır.Milliyetçi-Ülkücüler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin olmassa olmazı ilel ebet yaşaması adına birer savunucusudur. Milliyetçi-Ülkücüler Atatürk ün kurduğu ve bize emanet bıraktığı Cumhuriyeti payidar kılmak adına her türlü mücadeleyi verecek cesarete sahiptir.  Milliyetçi-Ülkücüler Cumhuriyetin asla birer kan emicisi ve miras yedisi olmaz olmayacaktır. Milliyetçi-Ülkücüler bulundukları her makam ve mevkide Cumhuriyet’in ve onu ayakta tutan hukuk devleti ilkelerine bağlı kalarak davranır ve sevk ve idarede çizginin dışına çıkmazlar. Milliyetçi-Ülkücüler temsil ettikleri hiç bir konumda kendi çıkar ve menfaatini gözetmez ve hiç kimsenin emel ve çıkarı için kimseye taviz vermez var ise bu emelde çıkar odakları olanların değirmenine su taşımaz”

 CUMHURIYETI ‘YAŞA’ VE ‘YAŞAT’ ÇAĞRISI

Bilgiç, açıklamasında mücadele vurgusu yaparak, “Bu duygu ve düşüncelerle “Ermenek” maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah (c.c) rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diler. Cumhuriyetin 100.yılına giden Kutlu yolda Millitimize serv-i bir kez daha dayatma seneryosuna girişen emperyalistlerle son nefes son damla kanımıza kadar aman vermeden mücadele edeceğimizi tekraren ilan ederiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Milliyetçi-Ülkücüleri olarak sonsuza kadar “YAŞA” ve “YAŞAT” inanç ve anlayışı ile siyasi duruş ve tavır içerisinde olacağımızı kamu oyuna bir kez daha saygı ile duyururuz” şeklindeki ifadelerle sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilisim