YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Hacı Murat Çelik bir dönem Türk Eğitim Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanlığımızı yaptı.Görevi bıraktıktan sonra Fethiye'nin bir dağ köyüne tayin isteyerek, İstanbul'dan ayrıldı.Halen bekar.

Tam bir delikanlı adamdır, hem de bıçkın bir delikanlı.Yeni atandığı dağ köyünde görev yaparken, anlaşılmaz şekilde bylock kullandığı iddiası ile ihraç edildi, 8 ay hapis yattı.İhraç olduğunda kendisi ile görüştüm, adeta böyle bir suçlama ile karşılaşmamış, benim ne işim var bylock'la bile demiyordu.Çünkü eyvallahı yoktu, çünkü bylock kullanma ihtimali dahi olmadığını hepimiz biliyorduk, onun da kimseye kendini anlatma kaygısı yoktu.


Hiç isyan eder bir görüntü içinde görmedim, yüreğinde fırtınalar kopuyordu belki ama dedim ya, delikanlı adam, bıçkın delikanlı hiç isyan etmedi çünkü kendinden emin adam, yüreği rahat, bu ülkeye ihanet etmek nere Hacı Murat Çelik nereydi?

Adı gibi çelik adam Hacı Murat Çelik. 8 ay boşu boşuna hapis yattı.Daha da kötüsü Türkiye ve Türk Milleti sevdalısı bir bıçkın delikanlı, bu ülkeye ihanet etmiş bir örgüt üyesi olarak görüldü ve gösterildi.Anası, o içerdeyken ne acılar yaşamıştır, tahayyül bile edemiyorum.Hacı'yı bir yana bırakıyorum ama, o ananın yaşadığı acıların bir bedeli varsa, nasıl ödenir bilmiyorum.Eminim onun duaları Hacı için yaşananları daha dayanılır hale getirmiştir.

Tutuklanma öncesinde 5-6, ay, sonrasında 8 ay hapis sonucunda Hacı Murat bugün serbest çok şükür, yakında öğretmenlik yeniden başlayacak inşallah.

Başka masum Hacı Muratlar, Ayşeler, Fatmalar yargısız infaza tabi tutulmasın diye en başından bu yana hep hak, hukuk dedik, aman dedik, olmadı, hala aynı hatalar yapılıyor ve hiç bir tedbir yok.

Hacı Murat Çelik'in şahsında tüm masumları selamlıyor, tüm masum ve mağdurlar için adaletin bir an önce sağlanmasını diliyorum.

İsmail KONCUK



Editör: TE Bilisim