Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 12 Eylül 1980 ile,aşağılık faşist cunta lideri Evren denilen alçakoğlu alçak koltuğundan indiği 1989 lara kadar; yüzbinlerce Ülkücü gözaltına alındı, işkence gördü, onbinlercesi tutuklandı, zindanlara atıldı, onbinlercesi yurdışına çıktı, çok agır cezalara çarptırıldılar, on idam hükmü infaz edildi.

Kopkoyu, kapkara bir militarizm, aşağılık bir diktatörlük zulmünü sürdürürken Başbuğ Türkeş yaklaşık 6 yıl cezaevinde tutuldu, pes etmedi, direndi, dimdik durdu, her fırsatta cuntayla mücadele etti,

Türk Milliyetçilerinin onur, gurur ve haysiyet abidesi oldu. "Biz cezaevindeyiz ama fikrimiz iktidarda" sözü nü kesinlikle Başbuğ söylememiştir, liberal bir sağcı olan Agah Bey söylemiştir.

Yüzbinlerce evladı işkenceden geçirilirken, idam edilirken, zulüm görürken, aşağılık bir cuntanın bu icraatları Başbuğ tarafından "iktidardaki fikirlerimiz" olarak nitelendirilebilir mi? Türkün, Ülkücünün Başbuğu; kapkara faşist bir militarizmin, Milliyet çilik düşmanı uygulamalarını "fikrimiz" gibi görebilir mi, Harekete böyle yansıtabilir mi ? Lütfen bu adi iftira ve propagandaya inanmayınız.

Zekeriya Şerbetçioğlu


Editör: TE Bilisim